2777
2789
عنوان

مولتی پریناتال در بارداری

22250 بازدید | 68 پست

کی خورده و چه نوعش آخه انواعی داره

چقد وزن اضافه کردین؟

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخورم نمیدونم اسمش همون مولتی پریناتال هست رنگش قهوه ای خیلیم بزرگه🤦‍♀️ من دو هفتست که دارم می ...

حس نکردی اشتهات باز شده با مصرفش

چند خریدی؟

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من الان دو هفتس دارم میخورم  نمیدونم  وزن اضاف کردم یا ن ولی وزنم خیلی پایینه

چند کیلویی

من میخورم نمیدونم اسمش همون مولتی پریناتال هست رنگش قهوه ای خیلیم بزرگه🤦‍♀️ من دو هفتست که دارم می ...

برا منم اینجوریه  خیلی بوی بدی داره  ن؟

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤
هفته ای دوتا بخور وگرنه تا آخر بارداری ۲۰ کیلو اضاف میکنی

من خیلی لاغرم خیلی 

میخام اول وزن اضاف کنم بعد باردار شم

شنیدم این مولتی ویتامین خوبه برا باز شدن اشتها

من خوردم آلمانی شوسه ماهه آخربارداری  هیچ تاثیری هم نداشت

دوست داشتی اضاف کنی؟