2777
2789
عنوان

مولتی پریناتال در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 22285 بازدید | 68 پست
ای جان عکس ازش میدی اگه زحمتی نیست

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من از ۶ هفته تا الان که ۸ هفتمه فولیک اسید و مولتی پریناتال داده کلسیم و ویتامین دی نداده

من بدنم ویتامینش کم بود

با مردی ازدواج کن که رژت رو پاک کنه نه ریملت رو😉😉😉 بلاخره گل پسرم به دنیا اومد😍😍😍 اگه دنبال پسر دار شدن هستید بیاین تاپیک رژیم پسر دار شدن.

من از ۵ ماه تا آخر بارداری خوردم ۵ کیلو اضافه شد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

من الان ۳۸ هفته هستم همین مولتی باقرص د۳ و آهن و کلسیم خوردم فقط ۴ کیلو اضافه وزن داشتم ولی دیروز سونو دادم جنین ۳۴۰۰ بود خداروشکر وزنش خوبه حالا میترسم تا ۲ هفته دیگه وزنش بیشتر بشع زایمانم سخت بشه

امیدوارم  من مطمئنم بدنم ویتامین کم داره دستو پاهام اکثرا سرده اطراف ناخنام پوسته پوسته میشه ...

همین مکملو بگیری ب نظرم خوبه چون اشتها زیاد میشه من بعد نهار  یدونه میخورم   دیگ تا شب همش گشنم میشه سه چهار وعده  غذا میخورم 

لطفا برای سلامتی  تو دلیم یه صلوات میفرستی🥺❤
ممنونم گلم چند گرفتیش اینو

۹۵هزار

من الان ۳۸ هفته هستم همین مولتی باقرص د۳ و آهن و کلسیم خوردم فقط ۴ کیلو اضافه وزن داشتم ولی دیروز سو ...

نترس بابا بذار نی نی تپل دنیا بیاد

از دختر خالم ۳۸۰۰ بود

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
عزیز دلم هنوز باردار نیستم😅 ایرانی یا خارجی

اگه هنوز باردار نیستی شبا فولیک اسید بخور و صبحا یدونه ویتامین ای(کپسول ژله ای سبز رنگ) من پلی کیستیک و تنبلی شدید داشتم دکتر گفت اینا رو مصرف کنم البته قرص بارداری هم مصرف کردم بعد۳ماه باردار شدم

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

من پرگنالایف میخورم. تازه شروع کردم نمیدونم تاثیرش چقدره 

ولی هر کی خورده وزن اضاف کرده تو بارداری، به خاطر همین من یه روز در میون میخورم 

21هفتمه کلا 5کیلو اضاف کردم

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 
قبل بارداری ۶٠الان ۶۱  دگتر گفت باید حداقل ۶۵ ۶۶میشدم تا الان  چون ۲۱هفتمه یعنی ۵ماهمه&nbs ...

نی نیت دختره؟

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖