2777
2789

بیمه عمر برای همه خونه چه برای سرپرست چه برای کل اعضای خانواده شما میتونی با شروع مبلغ مناسب از این طریق برای ایندت سرمایه گذاری کنی ناگفته نماند حادثه .بیماری های خاص.بازنشستگی.حتی میتونی مشخص کنی کی میتونه بعد مرگ ازش استفاده کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیمه عمر برای همه خونه چه برای سرپرست چه برای کل اعضای خانواده شما میتونی با شروع مبلغ مناسب از این ...

خب بعد همین پول خودمونو به خودمون میدن... چقدر میدن مثلا بازنشستگی داره یانه 

من خودممو بیمه کردم . ولا یکبار مریض شدم خواستم استفاده کنم ازبیمم ندادن گفت سقف بیمه ات زیاد نشده&n ...

این بیمه مریضی هایی مث سرماخوردگی و امثال این رو قبول نمیکنه بیمه درمانی نیست که هر وقت مریض شدی بری دکتر رایگان ویزیتت کنن

شما چقد میخوایی واریز کنی ماهانه سالانه؟

من سالانه واریز میکنم از کم شروع کردم از ماهی 50 که هر سال 10 درصد اضافه میشه از خودمون امسال 4 سال میشه از پسرم دو سالشه دو سال میشه

من سالانه واریز میکنم از کم شروع کردم از ماهی 50 که هر سال 10 درصد اضافه میشه از خودمون امسال 4 سال ...

به نظرم ۵۰ کمه...موقع سررسید بیمتون مقدارش رو زیاد کنین چون با این وضعیت گرونی با اون مقدار کم چیز خاصی بهتون نمیدن خودتون دفترچه رو نگاه کنید ببین بعد سی سال چه مبلغی رو بهت میدن 

من سالانه واریز میکنم از کم شروع کردم از ماهی 50 که هر سال 10 درصد اضافه میشه از خودمون امسال 4 سال ...

من بیمه ایران کردم خودمو چون شاغل نیستم 

سالانه یه مبلغیو میدم 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

برای همه خوبه فکر کنم

شما چند سالتونه؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

جوری پرداخت کن که بعدا خودت پشیمون نشی پولی که میاد دستت ارزشش رو داشته باشه

خب فعلا دستمون تنگه من بیشتر بخاطر بچم اینکارو کردم درسته که میگن زمان ازدواج بچه ات 9 برابر سرمایتو میدن بهش