2777
2789

بعد من رفتم بیرون ماه و ببینم ساعت ۸:۵۰ بود منتظر بودیم

دخترر خاله هام پسر خالم و مادربزرگ و…همشون اومدن بیرون

اونا نشسته بودن منو پسرخالم ننشستیم 

ازم سه چهار تا سوال پرسید که میرم ورزش رزمی ادامه میدم یا نه کلاس زبان میرم یا نه منم جوابشو دادم

بعد گفت موهات چه بوی خوبی میده گفتم اره

موهامو بوس کرد گفت شیرینم😐🤣

داشت صحبت می‌کرد اومد کنار گوشم داشتم نابود میشدم بدنم مور مور شد 

۱۰ سال فاصله سنیمونه😐عجبا

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه ک مور مور بشی

ولی چرا حفظ حریم نمیکنه پسره ی کرمکی🤪🤧🤣

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

دیگ مشخصه چش بوده یا میزدی دهنش یا میگفتی دوست دارم 2حالت داشت😅

😂اون لحظه متوجه نشدم

نه  بابا خانوادت نشسته بود وگرنه میگفتم چ‌مرگته

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

میزدی دهنشو پرخون میکردی ک مزه شیرینی رو فراموش کنه تاعمرداره شلغم

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

طبیعیه ک مور مور بشیولی چرا حفظ حریم نمیکنه پسره ی کرمکی🤪🤧🤣

بار اول بود کسی در گوشم حرف میزد🤣میخاستم گریه کنم خندمم‌ گرفته بود

راه فرار هم نبود😃

یعنی ازت کوچیک تره؟

بزرگتره

من بودم یه سیلی محکم میزدم تو صورتش

بهترین کار همونه

اما خب همشون نشسته بودن

من سیلی بزنم نمیگن چرا؟

بگم به چ دلیل؟