2777
2789
عنوان

دختری که دوست داره...

4333 بازدید | 43 پست

بنده کاربر آقا هستم

میخواستم بدونم دختری که دوست داره چه ویژگی هایی داره چه کارایی میکنه و چه کارایی نمیکنه...

من اخیرا با یه دختر خانومی آشنا شدم البته اینم بگم که اول یجورایی ایشون به من ابراز علاقه کردن ولی خب من با شوخی ردش کردم و این ارتباطو به سمت یه دوستی معمولی کشوندم تا بهتر همو بشناسیم در حال حاضر مثل دوتا دوست با هم در ارتباطیم نه رابطه عاشقانه

الان هم خیلی با هم راحتیم و راجب تموم مسائل زندگیمون بدون ترس از قضاوت شدن با هم حرف میزنیم و این خیلی واسم با ارزشه

ممنون میشم راهنماییم کنید یا مثلا بهم بگید چطوری امتحانش کنم که بفهمم واقعا دوستم داره یا نه

از خودش مستقیم سوال بپرسید

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

دختری که دوست داره مثل مامانت میشه 

هوات رو داره نگران غذاته نگران کارته 

خدایی نکرده بیماری باشه اونم حالش بد میشه 

تکیه گاه درد و دل هاته 

خودم سعی میکنم اینجوری باشم 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل من احمقه ...مثلا قهر کنید اون اول میاد منت کشی 

مدام پیگیره که کجایی چبکار میکنی 

یا مثلا دنبال توجهته 

دخترا واسه کسی ک دوسش دارن اینکارادو میکنن 

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚

ای وای هز این امتحانا

طرف امتحانشو پس داده این چه کاریه همش دنبال امتحانن مگه مدرسه اس. وقتی دختره حاضر شده خودش پیشنهاد بده دیگه حرفی نمیمونه واقعا 

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻

همه جوره امتحانش کن اگه تو تمام مراحل پات موند ینی دوست داره وفقط وفقط ب خاطرخودت میخادت

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

مثل من احمقه ...مثلا قهر کنید اون اول میاد منت کشی  مدام پیگیره که کجایی چبکار میکنی  یا ...

نگرانته ..من همش نگران غذای شوهرمم 

مثلا همیشه دقتی مریض میشه من حالم بدتر از اون میشه میگم گاش خودم مریض میشدم 

ولی اشتباه محضه اینها همه 

شما اگه اون دختر خانم براتون اینکارارو کرد لطفا قدر بدونبد

این صبر که من میکنم ...افشردن جان است..💚

شما ک میگید ایشون ابراز علاقه کردن..تروخدا فقط اذیتش نکنید دخترا حتی اگ کسیو دوس نداشته باشن وقتی دلشونو بشکنی داغون میشن هر کاری خواستی باهاش کنی فک کن خواهر خودته یکسری نکن اذیت شه چون واقعا دخترا داغون میشن میشه بگید چن سالشونه؟

وقتی میری پیشش همش با موهاش یا شالش ور میره

دستش میزاره زیر چونش 

اروم و ناز باهات حرف میزنه

از من بهت نصیحت

همون اول کاری اگه ازش خوشت میاد نگو بهش

دخترا وقتی کسی که دوسش دارن و زود علاقه مند میکنن یکم سرد میشن

لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ