بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه این حرف درست نیست خب همه میفهمن تب داره بچه چند درجش مهمه برای اینکه چند روزه پیش بچم تب کرد و تب سنجم خراب بود اتفاق افتاد اونروز دما سنجو اوردم دیدم ای بابا باتریش تموم شد گفتم خب استامینوفنو میدم بلاخره بچه تب داره دیگه به شوهرم گفتم سریع همین درجه ای ساده هاشو بخره تا بیاد دوساعت گذشت منم سریع تکونش دادم و درجش که رفت پایین گذاشتم زیر بغلش فکر میکنی چند بود با اینکه دوساعت از استامینفون دادن گذشت تبش ۴۱درجه بود بلههههههه و من نمیتونستم دوباره بهش استامینوفن بدم چون زیر چهارساعت نباید دوباره بدی برای همین شیاف گذاشتم اینموقع ها پای بچه یخ میشه تب میزنه درون و خدای نکرده تشنج هست درحالی که مادر میگه خب استامینوفن دادم تبش اومده پایین یخ کرده پاش ولی ....
نه گلم. دکتر پسرم گفت پیشونیشو بوس کن. اگه حس کردی داعه یعنی تب داره. ولی این که ررجه اش چنده رو فقط یه تب سنج میتونه بهت بگه. بعصی وقتام تب داخلیه . یعنی تو تصور میکنی تب نداره اما داره. و فقط با تب سنج میشه فهمیدش. تو فقط از بیحالی بچه متوجه میشی یه خبرایی هس. اونوقت اگه تبشو بگیری میفهمی چه خبره.
نه این حرف درست نیست خب همه میفهمن تب داره بچه چند درجش مهمه برای اینکه چند روزه پیش بچم تب کر ...
این صحبت، نقل خودم نبود، خود دکتر جعفر امینی که متخصص اطفال هست و رئیس بیمارستان امام علی کرج هست گفت. پسر من از تب بالا و افت فشار دست و پا و پیشونی اش یخ بود، ولی شکم اش داغ و تب ۴۱ درجه و لرز شدید که نمیذاشت پاشویه کنم، با استامینوفن نیومد پایین که شیاف دیکلوفناک ۵۰ اومد پایین که بعد دو ساعت تب کرد باز. بردم دکتر گفت تب مقاوم هست باید بستری بشه، که من بستری کردم و آنتی بیوتیک گرفت یک هفته. خلاصه تو بیمارستان به تب سنج دستم میخندیدن و میگفتن اونا الکیه، یا از این دیجیتالی پیشونی نگه میدارن، یا دست خودت. اونا الکیه. باور کن حرف خودم نیست، حرف دکتر و بیمارستان هست
عزیزم سلام ،این متنو تو به تاپیکی نوشتم براتون ولی گویا تعطیل سده بود مال چند سال پیش بود.میشه منم راهنمایی کنید یه دوسه هفتس از یه خانم طلبه پرسیدم و متاسفانه گویا اشتباه راهنمایی شدم نمازمو رو صگندلی میخونم دلیلشگم اینه که تو این دوسه هفته هم شکمم بزرگتر شده هم درد دارم و هم احسای کردم به بچه موقع خم و راست شدن آسیب میرسه راستش جدیدا که فشار سر نی نی رو روی واژنم حس میکنم،نمیدونم امشب شگک کردم به نظرتون دوباره هر چند سخته مث قبل نمازما عادی بخونم ؟تو هفته ۳۷ هستم عزیژم،اگه برای بچه ضرر نداشگته باشه خودم هر سختی ای باشه به جون میخرم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇