2777
2789
عنوان

به نظرتون این خودخواهیه

101 بازدید | 19 پست

من مادرم پاش شکست و چند هفته ازش پرستاری کردم ، با اینکه تو ظاهر باهاش مهربون بودمو همه ی کاراشو میکردم و تر و خشکش میکردم  اما تو دلم روزی صد بار غر میزدم که کاش سالم بود و بیشتر احتیاط میکرد که منو گرفتار نکنه و از کار و زندگی نیفتم . 

این حس یه حس خودخواهانه ست ؟ کسی تا حالا تو دلش اینجوری فکر کرده ولی تو ظاهر رفتار درست رو انجام بده؟

از طرفی با خودم میگم پدر مادرها هم معمولا بچه دار میشن تا تنها نباشن و بچه هاشون رو سرمایه ی زندگیشون میدونن مثل پول و طلا که یه روز به درد ادم میخوره ، فرزند رو هم به همین چشم میبینن .

پس اون ها هم واسه خودخواهیه خودشون یه انسان رو وارد این دنیای ترسناک کردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکزپدرم درگیر سرطان هست،با عشق کارها رو انجام میدم ماههاست از اول صبح میرم تا ظهرگاهی چقدر پیاده رد ...

جالبه 

ولی من پادرد میگیرم ، دست و پام و بدنم درد میگیره و خسته میشم 

ولی خب خیلی دوسشون دارم و اصلا دلم نمیخواد ناراحتشون کنم واسه همین همه کار براشون میکنم و خم به ابرو نمیارم 

از بچه دار شدنم متنفرم چون میدونم  توان جسمیم نمیکشه از یه بچه پرستاری کنم

خودخواهی نیست ولی برا مادری که یک عالمه سال زحمت آدمو بکشه و واسه یک سانت قد کشیدنه ما ذوق کنه این ا ...

اون که صد درصد 

منم همه کاراش رو میکنم 

ولی به شدت هر روز خسته م و بدن درد دارم .

از کار و زندگیمم افتادم 

واقعا کاش به وجودم نمیاورد .

خودمم نمیخوام کسی رو به وجود بیارم چون جون ندارم پرستاریه یه بچه رو بکنم .

اگرم یه روز زمینگیر شم خودکشی میکنم

اون که صد درصد منم همه کاراش رو میکنم ولی به شدت هر روز خسته م و بدن درد دارم .از کار و زندگیمم افتا ...

نزن این حرفو دختر 

خدا این تنو به ما داده این تن دست ما به امانته نکن با خودت اینکارو نفسم.

چه عالی قشنگمپدر مادر مارو خیییلی دوست دارنوقتی بهشون محبت میکنی رضایتشون از تو میشه دستگیر ی آخرتت

واقعا خدا کنه اخرت دیگه همه ی مشکلات جسمی و دنیایی تموم شه و اسوده باشیم .

چند وقته واقعا جسمم واسم سنگینه.

راه رفتن ، کار کردن ، هر تحرکی واسه جسمم خیلی سنگینه 😑