2777
2789
عنوان

تب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 40 پست
از داروخونه بپرس اونجا خودشون تب سنجم دارن بخر چک کن دارو هم بگیر

چشم الان داروخانه ام میگیرم ان شاءالله

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا ۱۸ کیلو

شیاف دکلوفناک ۵۰ بگیر، دو/سوم  شیاف رو خیس کن و براش بزن تا ۶ ساعت تب قطع میشه.

ولی تب بالا بود بزن، ۳۸ درجه اینا بود پاشویه آب ولرم که داخلش نمک بریز. دستمال نخی رو آب ولرم بزار رو پیشونی و بین ران پا و دستهاش.

دکتر همیشه بهم میگه تب پایین کنترل کن که واکنش بدن به تب هست، تب بالا باید شیاف و شربت و ...

اگر شیاف استامینوفن گرفتی ۱۲۵ بگیر هر ۴ ساعت ۲/3 بزن

عزیزم اینو گرفتم

دماسنجم گرفتم تبش ۳۹ بود

ممنونم از توضیحاتت.ان شاءالله همیشه سلامت باشین

سلام خوبی

اینجا این کاربر چی گفت؟ خواستم بخونم ترکیدتاپیکم

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
سلام خوبی اینجا این کاربر چی گفت؟ خواستم بخونم ترکیدتاپیکم

سلام عزیزم 

من نوشتم 

یک روایتی هست.  امام سجاد میگن روز عاشورا متوجه شدم پدرش (یعنی امام حسین ) با اینکه میتونست دشمن رو از بین ببره ولی این کار رو نمی‌کرد . میگن بعدش که به مقام امامت رسیدم فهمیدم پدرم در نسل اون آدم میدید که یک دوستدار اهل بیت متولد میشه 

برای همین از کشتن اون سرباز دشمن صرف نظر میکردن 

من منظورم اینه شاید از نسل این بچه یک فرد مفید ، یک آدم مقتدر ، یک انسان صالح بدنیا بیاد (چه بسا خودش همینطور باشه ) 

امیدوارم خدا بهترین مسیر رو سر راهت قرار بده 

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 

سلام گلم

متن کاملش رو دقیق یادم نیست متاسفانه

😍خودشون خداروشکر اومدن نوشتن براتون 

😍خودشون خداروشکر اومدن نوشتن براتون 

ندیدم 

تاپیکم ترکید

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
سلام عزیزم  من نوشتم  یک روایتی هست.  امام سجاد میگن روز عاشورا متوجه شدم پدرش (یعن ...

ممنونم ....💔