2777
2789
عنوان

یک هفته با شوهرم قهریم😭

337 بازدید | 21 پست

هفته گذشته رفتیم خونه برادر شوهرم 

مادرشوهرمم اومده بود تا اومدیم بشینیم شوهرم با دست اشاره کرد که مامان بیا کنار خودم بشین اونم اومد نشست کنارش منم که اونطرف تر بودم پا شدم رفتم دور ازشون نشستم

دیگه توی مهمونی هم محلش ندادم بس که عصبانی بودم

وقتی اومدیم خونه خیلی اصرار کرد که چمه ولی من گفتم نمیخوام راجع بهش حرف بزنم چون همیشه این رفتارای اعصاب بهم ریزو داره بهش تذکر میدم دوباره تکرار میکنه انگار فراموش میکنه کلا

الانم هرچی سعی میکنه باهام اشتی کنه ولی من نمیتونم دگه خسته شدم

اگه بهش بگم برا چی از دستش ناراحتم دلیل میاره عذرخواهی میکنه دوباره تکرار میکنه کارشو میدونم دگه خسته شدم ،😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم بشینه چه اشکالی داره تمام روز باشماست حالا یک شب پیش مامانش بشینه

ماهر شب میریم خونه مادر شوهرم هر شبم همسرم کنار مامانشه و همش همو بغل میکنن و بوس میکنن منکه ناراحت نمیشم