2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته کسی هست حرف بزنیم؟؟؟دخترمو خیلی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 32 پست

من بچه اولیم ک پیش دبستانی بود بچه دومم بدنیا اومد همیشه ی بچه میخواستم اما مربیای مهد بهم میکفتن تنها بچه ای ک همش دوست داره بره تو اتاق نی نی ها بچه شماست و مرتب میگفتع کاش ماهم نی نی داشتیم 

وتنها علتی ک بچه دوم اوردم همین علاقه شدید بود الانم کوچیکه هفت سالشه بزرگه سیزده سالشه خیلیم باهم میسازن هم جنس هستن واین خیلی شانس بزرگی بود براشون

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

حالا همون بچه اولیم ک تنها بود مثلا حوصلش سرمیرفت خودم هر طورشده سرگرمش میکردم مثلا فروشنده میشد من خریدار ی مشت خرت و پرت میریختم جلوش پولش میدادم ازش میخریدم اونم تو رویای خودش بود،ما حق نداریم بزنیم اینا امانتن دست ما،بعدشم دختر هشت سالشه مدرسه میره نباید حوصلش سر بره ک 

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا همون بچه اولیم ک تنها بود مثلا حوصلش سرمیرفت خودم هر طورشده سرگرمش میکردم مثلا فروشنده میشد من ...

همیشه دوس داره بازی کنه انرژی زیاد داره از مدرسه ک برگرده ساعت ۱۲ اینا ناهارشو میخوره پای تی وی میخوابه تا عصر بیدار ک شد دوس داره همش بازی کنه دوستاش ک همسایمونن خواهر برادر دارن وباهاشون بازی میکنن و این دخترم میمونه تنها ‌.هی میگه اینا خواهر برادر دارن و..