2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته کسی هست حرف بزنیم؟؟؟دخترمو خیلی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 32 پست

اتفاقیه که افتاده

حتما فشاری زیادی رو تحمل میکنین

بغلش کنین تا احساس نکنه تنهاست 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند شب پیش از شوهرم ناراحت یودم  سر پسرم خالی کردم هر چی گقتم تخاب پاشو برو اول دسشویی نمیرقت منم دستشو گرفتم پرتش کردم توی دسشویی طفلی سر خورده بود افتاده بود خاک بر سرم همش میگم نکنه پاش مویه کرده باش میگه پام درد میکنه البته قبلشم میگفت ولی بازم میترسم

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت 

شوهرم مثل مجردا توحال خودشه همش بیرونه اخه من کجا میتونم ببرمش واقعا دست وپام بسته س خوراکی بیارم خوشحال میشه مثلا چیپس وپفک ولی میترسم براش معدش ضعیفه واقعا احساس کمبود میکنه خواهر برادر میخاد هی میگه فلان با خواهر برادرش بازی میکنه دمه در کمی بازی کرد تنهایی واومد تو 

منم همسرم از شش صبح تا ده شب بیرونه تازه ده و نیم هم میره باشگاه تا یازده و نیم ولی همیشه با دخترا ...

شوهرت تایم داره برا شما؟با شما حرفم میزنه؟ پولی که در میاره کفاف زندگی اسوده و مسافرت و ... رو میده؟شما ماشبن از خودت داری با بچه ها برین بگروین؟

دختر ۸ ساله که اندازه خودته عزیزم مثل یه دوست میتونید باشین راحت برین باهم برید نیاز به کسی ندارین دیگه 

امشب با هم بشینید برنامه ریز یکنید هر روز یه جا برید

تا اونم از دلش دربیاد

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
الان کلی سرزنش میشی  میدونم خسته شدی و مهمترین علتش عدم همکاری شوهرت هست حق داری کلافه بشی اما ...

اره دلم خیلی پره از شوهرم و از اینور دخترم هی گریه میکرد زدمش ورف بیرون گلی گریه کرد واقعا احساس پوچی میکنم بی کسی کاشکی ازدواج نمیکردم این بچه رو نمیوردم بدنیا خیلی ظلم کردم بهش 

خب بنظر خودت هم زدن کار درستی نبوده ، پس به عنوان یک مادر فکر درست کن ، اینهمه بازی فکری خوب هست ، اینهمه کار میشه کرد گل خاک رس بگیر اشکال درست کنید 

کیک درست کنید باهم  یا یه قالی فرش بگیر شماره هاشو دخترت بخونه تو بباف  اگه علاقه داشت با پارچه چهل تکه بدوزید روش منجوق کاری کنید بشه رومیزی فکر کن چه کاری خوشحالتون می‌کنه بچگی سن حساسی هست ،نوجوونی حساس هست کلا بچه ها تو خونه مهمون پدرو مادرند و نباید اذیت بشن 

شوهرت تایم داره برا شما؟با شما حرفم میزنه؟ پولی که در میاره کفاف زندگی اسوده و مسافرت و ... رو میده؟ ...

مسافرت نرفتیم تاحالا. دستمون نرسیده .اصلا وقت نمیذاره برامون وقتی ک سرکاره  ظهر میاد میخوابه تاشب وبعد میره بیروت برمیگرده شب میخابه

مسافرت نرفتیم تاحالا. دستمون نرسیده .اصلا وقت نمیذاره برامون وقتی ک سرکاره  ظهر میاد میخوابه تا ...

منم همینم این خانوم که سرزنش میکنه شرایطش مثل ما نیست اگه جای ما بود با این همه فشار بچه رو جر واجر میکرد

خب بنظر خودت هم زدن کار درستی نبوده ، پس به عنوان یک مادر فکر درست کن ، اینهمه بازی فکری خوب هست ، ا ...

دخترم انقدعلاقه داره ب کارای هنری هنرمنده همه اینو میگن نقاشیش عالیه تو کاردستی هم عالیه .ولی بعضی وقتا ادم انقد روش فشار میاد دیگه دست خودش نیس ..

اره دلم خیلی پره از شوهرم و از اینور دخترم هی گریه میکرد زدمش ورف بیرون گلی گریه کرد واقعا احساس پوچ ...

بهر حال اتفاقی که افتاده میتونی به گذشته برگردی؟

برنامه ریزی کن نمیدونم کدوم شهری اما تو هفته دو یا سه روز ببرش پاساژ یا خیابون بگردین ی روز پارک ی روز خانه کودک یا شهر بازی 

عضو کتابخونه بشین باهم برید کتاب بکیرید 

خرید های خونه رو باهم انجام بدید سرگرم میشین 

در ماه ی بار برید رستوران یا فست فود 

خونه فامیل و دوست و....

ببین کلی راه برای سرگرمی هست که اسونتر و بهتر از دعوا و غصه خوردنه

هر روز نمیتونم برم بیرون ولی همین سه شب پیش بیرون بودم منو واون چی بگم این میخاد همیشه بازی کنه حالا برگشت رفت نقاشی بکشه منم اومدم رو رختخوابم گریه کردم کاشکی براش خواهر برادرمیوردم از همون اول اینقد تنها نمیموند داره خودشو مقایسه میکنه دیگه واضح میگه چرا برام خواهر برادر نمیاری