2777
2789
عنوان

اگه الان ..

106 بازدید | 16 پست

که نتا و اینام مشکل داره ... اینستا نصب کنم کدش میاد؟ 

گفتم ازونایی که میدونن بپرسم تا اگه کدش نمیاد الکی نصب نکنمش

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم بیاد

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
نه نمیاد

ای تف

حتی اگه ف.یلتر شکن و اینا همه اوکی باشه بازم نمیاد؟

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉
فی لتر شکنت اوکی باش میاد من صب نصب کردم

اها اوکی

من مامانم نمیذاره نصب کنم دیگه خسته شدم میخام نصب کنم بدون اجازه🤣🤣🤣

وای وای وای منم شوهرم نمیذاشت بدون اجازه نصب کردم

فهمیده هنوز یا نه؟😂

اره دید ولی خونه باش زیاد نمیرم اینستا

خوبه😃

من که فردا پسفردا نصب میکنم نمیدونم زنده میمونم یا نه😀🤣

اگه زیاد سخگیره خو نصب نکن

میدونی من پارسال تلگرام نصب کردم بعد روز اول خیلی سختگیری کرد بعدش چیزی نگفت دیگه

برا همون خیلی بابت سختگیریش نگران نیستم