2777
2789
عنوان

بچه دوم بیاند .....

310 بازدید | 20 پست

خانوما من یه پسر دارم تازه ۳ سالش تموم شده خوبه خداروشکر 

ما دوتا میخواییم البته نه اونجوری که مسر باشیم من اولی رو یکم سخت بود برام چون پلی کیستیک بودم و تنبلی داشتم 

حالا بااین شرایط میخواستم اصلا ببینم بااین اوصاع که میدونید منظورم چیه جایز نیست اقدام کنم؟

میدونم هم چندین ماه طول میکشه خودمون میخواستیم برای سال دیگه اوایلش شروع کنیم و انشالله شده باشه ک بااین تفاسیر باید از حالا برم دکتر 

ولی مببینم انگار نمیشه موندم که یوقت هم حالت عادی بشه و یا شاید خوب بشه   من این زمانی ک دوست داشتم بیارم   نیوردم و پشبمون بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دوس دارین بیارین .

من تا اخر عمرم فقط همین یه بچه کافیه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

خیلی خوبه که حوصلشو داری ، آدمای مثل من که بچه اولشون به شدت اذیت کرده اسم بچه دوم که میاد رعشه میگیرن 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من کلا چه اوضاع خوب باشه چه بد ،تک فرزندی و قبول دارم ، بر عکس نی نی سایتیها

ما خودمون که ۴ تا بچه ای رو میبینم  واقعا کیف میکنیمحالا جامعه الان ۴ رو نمیشه ولی دوست داشتم مثلا ۲ رو داشته بودم

خودم دهنم سرویس شده عزیزم بچه من رفلاکسی بود و خیلی سختی دیدم 

پسر من که تا الان که ۱ سال و ۷ ماهشه پیرم کرده،  واسه هرچیزش مشکل داشت 

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بنظر من یدونه بچه خوب نیست خیلی وابسته و تنها بار میاد؛من خودم میخواستم بچم تک باشه ولی بعد ۶ سال خدا خواسته باردار شدم الان که میبینمشون میگم کاش زودتر آورده بودم