2777
2789
عنوان

شما باشید برا همچین پدرشوهری غذادرست میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 35 پست

ادم ک پیر میشه مثل یه بچه میشه

غر میزنه.لج ادم در میاره .اذیت میکنه ....

اگه دلت نمیخاد ک بری نرو 

لباساش بده پسرش بشوره .این قضیه ب تو ربطی نداره ....

ولی اگه دوست داشتی مجدد برنج شفته بپز بفرس براش .یا زبونشو کوتاه کنه یا خودش بپزه

بپز چون شوهرت خواسته بعدا خودش میفهمه شوهرت 

ظاهرا پدرشوهره پشت یرت میگه چنبار دیگه درست کنی شوهرت میبینه تو خوبی حرعشو انجام میدی این پدرس که خرابکتری میکنه و دیگه خود شوهرت میگه نپز

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این خانواده چالش هایی دارند که اخلاقشونه.خاله زنکن جمیعا..طبق چیزیایی که میگی.

اصلا چیز حادی نیست که بزرگ کردین..اصلا برنج شما بد شده باشه..خواهر چه بی عقب بوده زنگ زده..یعدم شوهرت که به شما گفته..

پدرشوهرتم معلومه ادم عاقلی نیست.

من پدر خودم تنهاست.مادرم فوت کرده اجازه نمیده من که دحترشم براش چایی حتی دم کنم.عروسم که بماند خونش غذا نیمخوره اصلا.

لباساشم کلا اتوشویی میده.

ولی خواهر خودم پدرشوهری داره گه زن داره ولی چاییشم خواهرم دم میکنه پدرشوهرش خیلی هم بدی کرده بهش..ولی خواهرم در راخ خدا انجام میده ، با اینکخ اگر کسی بود میفت وقتی عروسمون برای بابای تنهای من نمکینه چرا کن برای مردی گه زن داره بگنم؟

💕

اگه اینجوری بگم لج کنم باهاش ک زندگی رو جهنم میکنه

خیلی از پدربزرگ مادربزرگااخلاقشون اینجورن، ناراحت نشو شما، بخاطر خدا وخوبی خودت وشوهرت انجام بده، بزرگتره دیگه، خوبی از خودتون باشه عزیز، اون اخلاقش بده شما خوب باش

عزیزم این خانواده چالش هایی دارند که اخلاقشونه.خاله زنکن جمیعا..طبق چیزیایی که میگی. اصلا چیز حادی ...

دقیقاااا خاله زنکن خوب فهمیدی آفرین همه خاهراش همینجورین

خدایامن هرچیم که نداشته باشم باز تورو دارم