2777
2789

سلام خانوما من و شوهرم ازدواج دوممونه .منویکی از خاهرشوهرام معرفی کرده و باعث ازدواج شده.حالا من خونه خاهرشوهر دیگم بودم شب این پدرشوهرمم بود گفتن برنج درس کنید بریم بیرون جوجه بگیریم ..خاهرشوهرم گفت برنج ایرانیه من دوسندارم درسم نمیکنم.شوهرم گفت خانوم تو زحمتشو بکش ساعت ۱۰ونیم شب بود.گفتم باشه درس کردم یکم چوش بیشتر خورده بود ولی بهم چسبیده نبود جوری ک نشه خورد.خلاصه صبح شد منو شوهرم رفتیم خونه تو راه خاهرش زنگ زد..قبلش منو شوهرم حرف نمیزدیم بحث کرده بودیم.دیدیم به خاهرش میگه بلانسبت هرکی گفته گوه خورده و خیلی حرف زدن..قط ک کرد شوهرم گفت گوش میکردی گفتم آره گفت بابام زنگ زده به خاهرم که اینم زنه تو گرفتی برنجارو خراب کرده خاهرش جوش میزنه..گفت تو همه چیو بسپار به من جوابشونو دادم.شوهرمم زنگ زد به همون خاهر شوهرم ک خونش بودیم گفت اگه جوش میزنی ما نمیاییم دیگ تا جوش نزنی ..اونم قسم خورد ک من به بابا نگفتم..هفته پیشم همون خاهرشوهرمو ک منو معرفی کرده بود و شوهرشو نفرین میکرده...تازه حاجی زنشم ول کرده ..مادر شوهرم مریضه یه زن دیگ گرفته بود یواشکی ولی چن ماهی هست علنی کرده بوده که اونم ولش کرده از بس بی اخلاقه...همین خاهرشوهرم ک برنج خونش درس کردم همه کاراشو میکرد بااینم دعوا کرده حالا هیچکس نیس..شوهرم میگه شام درس کن ببرم براش و دوتیکه لباس دارع بشور گناه داره...ینی متنفرم ازش

خدایامن هرچیم که نداشته باشم باز تورو دارم  

به شوهرت بگو خودت لباسای پدرتو بشور دست که داری

و اینکه برای پدرت از رستوران غذا بگیر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته پیشم با شوهرم دعوا کرد حالا منکه ندیدم ولی به شوهرم گفته بوده اگه با زن قبلیت همینجوری برخورد میکردی چرا جدابشه..شوهرمم گفته اونو دوسنداشتم اینو دارم با چنگ و دندونم نگهش میدارم.....باز گفته خود شمام باعث طلاقم شدین برسد از زن عمو بپرسید...زن قبلیش دختر عموش بوده

ب نظرم بهونه دست شوهرت نده بذار بدونه تو با پدرش فرق داری و مشکل ازپدرشه، غذارو درست کن ولی بدون هیچ حرفی، لباسشو بگو خودش بشوره من نمیتونم 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ازت میخوام دخترم رو سالم به این دنیا بیارم💚🥹

شوهرم پشت من باشه و بگه حق با توعه 

برای پدر شوهر که پشتم حرف زده که هیچ  برای دشمنام هم غذا میپزم و هر کاری بگه میکنم 

فقط همیشه بگه حق با توعه و طرفداری منو بکنه وقتایی که واقعا حق با منه

لباساش رو هم بنداز تو ماشین  با دست که نمیخوای بشوری

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 

منت میزدم سرش اگه لباسشویی داری بنداز اونجا شام بپز نداری بده خودش بشوره یه شام بپز

منت یادت نره منظور بگی بهش بخاطر اون انجام دادی مگرنه اونا نه دوست دارن نه بهت ارزش میدن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

یه چیز دیگه اینکه یبار به شوهرم گفتم من چرا بکنم قاطی کرد گفت ازت توقع نداشتم و عصبی شد گفت یه جوری باش تا فردا پس فردا اگ واسه خانواده خودت بود منم کمک کنم یا بزارم بری 

لباس که بنداز لباسشویی با دست که نمیشوریی سختت باشه غذا هم بهترین غذاتو درست کن تا خودش از کرده و گفته خودش پشیمون بشه البته بعید میدونم چنین آدمی قدر دان باشه و بفهمه اما بخاطر شوهرت انجام بده اگه دوباره تکرار شد محترمانه به شوهرت بگو بابات غذاها من دوست نداره لطفا خودت براش غذا بخر 

😂😂😂😂اسی خواهرم گفت برنج رو گازه هواست باشه

آبکش کن تا من بیام ...هواسم نبود 😦😮😐برنج شفته شد..من خرم اومدم همشو ریختم تو ظرفشویی آب ببره 

بعدش دوباره درست کردم ..

خواهرم یهو داد زد تو حیاط خانم طلا چیکار کردی .از مسخره بمن‌میگفت 😂😂یهو داد زد که برنجا رو تمام کوچه رو ورداشته 

نگو جوب آب سرش بازه 😂همه برنجا تو کوچه معلوم بودش ..ینی من چقدر خنگم 

من همون  lili90m هستم😢پس هی نپرسین کاربر جدیدی 😑
به شوهرت بگو خودت لباسای پدرتو بشور دست که داری و اینکه برای پدرت از رستوران غذا بگیر

اگه اینجوری بگم لج کنم باهاش ک زندگی رو جهنم میکنه