2777
2789
تو منی یا من توام؟؟؟ منم شوهرم همینطوره..اصلا هر چیم بشه به مسخره میگیره. نه ماهه باردار بودم هرچی ...

خیلی سخته برام اخه من کم پیش میاد مریض شم از وقتی فهمیدم مسخره میکنه اصلا مریض و بی حال باشم نمیگم بهش میگم خب بگم ک چی؟میخواد هی بگه هیچیت نی و بخنده ولی ایندفه واقعا حالم بد بود واجب بود برم دکتر ولی هیچ اعتنایی نکرد منم دیگه ب قول تو باید مثه خودش باهاش رفتار کنم اتفاقا پریشب هی میگفت حالم هیچ خوب نیست ۳ ۴ دفه پشت سر هم گفت حتی نپرسیدم چته 

بخدا وقتایی ک ی سرما خوردگی سادع میگیره همش بالاسرشم حتی پاشوییشم میکنم کاری ک مامانش حاضر نمیشه انج ...

دقت کن شوهرت اون مدلی نمیشه که شما باهاش رفتار میکنی

اونی هست که خانواده اش تربیتش کردن

مردها اکثرا کم احساس هستن وای به حال شوهرت که همچین مادری داشته

ببین میتونی بهش تکیه کنی اصلا شوهرت دوست داره حامی و تکیه گاهت باشه؟ یا فقط شما رو به چشم دوست و هم خواب میبینه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقت کن شوهرت اون مدلی نمیشه که شما باهاش رفتار میکنی اونی هست که خانواده اش تربیتش کردن مردها اکثر ...

دوسم داره واقعا اینو بارها بهم ثابت کرده ولی ب قول شما تو ی خانواده ای بزرگ شده ک طرف جلو چششونم بمیره اهمیت نمیدن من خیلی وقتاشده فشارم افتاده شوهرم با موتور تو باد و بارون رسوندم بیمارستان از حق نگذریم هروقت سرم درد بگیره ۳ ۴ صبحم باشه میره مسکن میگیره ولی خب ی وقتایی ک درد دارم همش میگه خوب میشی هیچیت نی یا ی چیزی میگه ک مسخره کنه و من فک میکنم براش مهم نیستم

خیلی سخته برام اخه من کم پیش میاد مریض شم از وقتی فهمیدم مسخره میکنه اصلا مریض و بی حال باشم نمیگم ب ...

آفرین..مثل خودش باش..وقتی مریضی شما واسش مهم نیست شماهم به ظاهر مریضیش واست مهم نباشه..خب من موقع مریضیش بهش رسیدگی میکردم انتظار داشتم موقع مریضیم همینطور باشه..ولی اینجوری نبود..پس مثل خودش شدم..دیگه اصلا هم ناراحت نمیشم..به بهترین نحو از خودم مراقبت میکنم با دکتر خوب رفتن قرصای ویتامینه و...... نیازی به احوالپرسیش ندارم😝

آفرین..مثل خودش باش..وقتی مریضی شما واسش مهم نیست شماهم به ظاهر مریضیش واست مهم نباشه..خب من موقع مر ...

بهترین کارو میکنی ادم نباید خودشو زندگیشو ب ی ادم دیگه گره بزنه من متاسفانه مرتکب این اشتباه شدم ولی خیلی وقته خودمو جمو جور کردم سعی میکنم ب خودم تکیه کنم

اخه همیشه همینطوره اگه گاهی شوخی میکرد مهم نبود مثلا پریود ک میشم از دل درد و کمردرد میمیرم درک نمیک ...

حتما بهش جدی و رو راست بگو که خیلی از دستش ناراحتی . حتی اگه وسطش دوباره مسخره کرد ، تو حرفتو قطع نکن و ادامه بده 

خیلی از رابطه ها به خاطر این بهم میخورن که دوطرف باهم حرف نمیزنن

مردا مث ما زنا نیستن که به چیزای کوچیک اینقد توجه کنن . احتمالا هم تا الان متوجه سرسنگین بودن تو نشده

حتما بهش جدی و رو راست بگو که خیلی از دستش ناراحتی . حتی اگه وسطش دوباره مسخره کرد ، تو حرفتو قطع نک ...

اره منتظرم ک بپرسع چته تا بهش بگم ولی ب قول تو اصلا متوجه سر سنگین بودنم نشده و صددرصد در اولین فرصت بهش میگم دلیل ناراحتیمو