2777
2789
مجبور بودم میترسیدم چیز جدی باشه از درد کلیه هام نمیتونستم بشینم راه برم یا حتی دراز بکشم ۲۴ ساعته ا ...

انشالله  ک چیزی نیست عزیزم ولی الان  بهش بگو از فلانی قرض کردم باید بهش  پس بدیم

اندکی صبر  سحر نزدیک است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم همه چیو ب شوخی میگیره 

ولی ن در این حد 

باهاش برخورد کنی درست میشه 

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
معذرت میخوام مثلا من آزمایش ادرار ک دادم گذاشتمش پیش بقیع ی نمونه ها نزدیک ۲۰ تا نمونه اونجا بود ولی ...

چند سالشه؟؟

میگفتی بپا انقدر میخندی نفس کم نیاری غش کنی.😒😒چه ادم بی درکی😒😒

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
بهش بگو ناراحتیتو .  مردا بعضی وقتا گیج میزنن . احتمالا میخواسته شوخی کنه باهات که عللائمتو جد ...

اخه همیشه همینطوره اگه گاهی شوخی میکرد مهم نبود مثلا پریود ک میشم از دل درد و کمردرد میمیرم درک نمیکنه مسخره میکنه الان ی هفتس کلیه هام درد میکنن هی میگه هیچیت نیست از بس تنبلی عین جنازه هایی حتی سر سفره ب خواهر زادم میگفت خالت جنازس

چ بیشعوره

اگه نظرت با چیزی که من گفتم مغایره لطفا ریپلیم نکن 🧿🌸💛تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند💛🌸🧿 میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنی😍اخه من به دعای نینیسایتیا ایمان دارم🍁🧡تیکر برای رسیدن بهترین روز زندگیم😍😊💫رسیدن به عشقم 👰🏻🧚🏻‍♀️

تو منی یا من توام؟؟؟

منم شوهرم همینطوره..اصلا هر چیم بشه به مسخره میگیره.

نه ماهه باردار بودم هرچی میگفتم درد دارم میگفت الکی نگو هیچیت نیست.پشتشو میکرد میخوابید.....صبح که بامامانم رفتم زایشگاه سریع بستریم کردن.مامانم زنگ زد بهش گفت بچه داره دنیا میاد.به مامانم گفته عه آره دیدم تا صبح نمیخوابید پس الکی نبوده..

الانم هرچیم بشه میگه نمیمیری که..یا میگه پیر شدی آخراشه..دیگه خلاصی..

منم مثل خودش شدم.مریض میشه غذا دارو میزارم جلوش و میگم هیچیت نیس😆یعنی خونش به جوش میاد..

شماهم خدایی نکرده مریض شد غذا و دارو بهش بده ولی اصلا حالشو نپرس و بیخیال باش..

بابای منم اینطوریه

از بس که همش مامانم میگفت ای اینجام درد میکنه ای اونجام

براش عادی شده بود

هنوز بعد از چهل سال زندگی همینه

تقصیر مامانم بود البته کلا زیاد بزرگ میکنه

برای همین مریضی واقعی هم داشته باشه کسی جدی نمیگیره

انگار دنبال توجه

مثلا دیابت داره

هرجایی بریم شربت یا خرما تعارف کنن 

طرف صد پشت غریبه 

بعد مامانم میگه وای من قند دارم نمیتونم بخورم

ما میگیم لازمه همش بگی که قند داری خب بگو ممنون نمیخورم