2777
2789
عنوان

ورودی امسال پیام نور

185 بازدید | 17 پست

چند واحد انتخاب کردین و کل شهریتون چقد شد؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

۱۸ واحد یک و خورده ایی شد

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

هنوز نرفتم برای ثبت نام مدارک چی بردین؟

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۸ واحد یک و خورده ایی شد

میشه از واحدای ترم دو ام برداشت؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
هنوز نرفتم برای ثبت نام مدارک چی بردین؟

همچی میخواد دیگ 

من نظام قدیمم پیش و دیپلم...

میشه از واحدای ترم دو ام برداشت؟

اره میشه فک کنم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

من بازم دقیق نمیدونم ولی میشه فک کنم چون منم یه چیزایی شنیدم 

من ۱۵ واحد یه تومن 

چطوری ی تومن؟اخه شهریه ثابت زده ی تومن

همچی میخواد دیگ  من نظام قدیمم پیش و دیپلم...

مدرسه ب من ی نامه داد ببرم اداره آموزش پرورش  بردم بعد ی نامه داد ک فقط نوشته فارغ‌التحصیل شدم بقیه مدارک تا ۱ یک آبان میاد 

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️
مدرسه ب من ی نامه داد ببرم اداره آموزش پرورش  بردم بعد ی نامه داد ک فقط نوشته فارغ‌التحصیل شدم ...

گواهینامه فارغ التحصیلی میخواد

عکسشو سرچ کن متوجه میشی چیه

من نظام قدیمم ی لیسانسم داشتم مدارکم ازون موقع کامل بود

مدرسه ب من ی نامه داد ببرم اداره آموزش پرورش  بردم بعد ی نامه داد ک فقط نوشته فارغ‌التحصیل شدم ...

برا امضات بهت میگم همچی درس نیست...من ساا ۹۰ رتبم شد۱۶ هزار راحت پرستاری مامایی میاوردم ولی بخاطر یمسئله رفتم مهندسی که همکلاسیام رتبه ۵۳ هزار بودن...

زندگیمو باختم ولی تلاش کردم

الان همه منو به عنوان ی مامان صبور دلسوز تلاشگر مثال میزنن خیاطی یادگرفتم و دوباره دارم درس میخونم شاید تو روانشناسی موفق بشم...

دنیارو تموم شده ندون

گواهینامه فارغ التحصیلی میخواد عکسشو سرچ کن متوجه میشی چیه من نظام قدیمم ی لیسانسم داشتم مدارکم از ...

مدرسه ب من نداد ادااره بهم برگه داد ک نوشته فارغ شدم 

همین