2777
2789

2سالو 4 ماهشه از لحظه آیی ک بلند میشه تا لحظه آیی ک میخاد بخابه همش سر پاهه اصلا آروم قرار ندارع نمیزارن حتی یک دقیقه بشینم یا آب میخاد با......هزار بهونه دیگه زانو درد گرفتم آرتروز گردن گرفتم میگه گوشی بده بهم همش اینستا باشم موقع خواب همش نق میزنه همش بغض می‌کنه با کوچیک ترین چیزی اقد گریه می‌کنه که بالا میاره و......دعا کنید بمیرم راحت شم 

می‌دونم خسته ای و حق هم داری 

ولی اینا رفتار طبیعی یه بچه است 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم ببر روانشناس خودتم کمک بگیر روش تربیتی درستی بکار ببری از همین الان که خیلی کوچولوعه

کتاب روانشناسی کودک بخون

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
تا الان بیداره ساختمون گذاشته رو سرش ک‌گوشی بهم بده

بعد از ظهرها میخوابونیش ؟

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

آخی 

کم کم بهتر میشه 

برنامه نگاه نمی کنه؟

وقتی همسرت هست بچه را بده نگه داره برو بخواب کمی 

برو بازار و.....

همه ی بچه ها همینن کم کم بهتر میشه 

اما الانم باهاش صحبت کن میگه فلان کن بگو پام درد میکنه 

بک بطری اب براش بذار دم دستت تا اب خواست ازش بخوره 

یک کم هم بی خیال نظافت کامل خونه شو تا یک کم بزرگتر بشه 

اما درکل همسرت باید کمکت باشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ببین همه شون همینن انرژی شون زیاده، توجه و بازی میخوان منم بچم دو ساله س.. هفته ی آخر بارداریمه و دیسک کمر دارم ولی بچه متوجه نمیشه دائم میگه بغل میخوام دائم میگه بشین بازی کنیم و همش میخواد داخل حیاط خودشو خیس کنه کار باباشم جوریه که ساعت یک شب میاد خونه الان انقد عصبی ام که جدا ازشون خوابیدم یکم فکرم آزاد بشه ولی بچم گناه داره متاسفانه نزدیکمم پارک یا خانه بازی نیست که ببرم سرش هوایی بخوره فقط خودم براش تو خونه تاب بستم و دائم دارم باهاش حرف میزنم و توجه میکنم یه سرویس نمیذاره راحت برم

فقط میگم خداکنه زودتر دومی به سن الان این یکی برسه با همدیگه سرگرم بشن