2777
2789
عنوان

عشوه گری های عقد

743 بازدید | 20 پست

سلام خانما . من تازه ازدواج کردم و یکم به مسائل و عشوه گری و زنونه بودن و در کل سیاست های زنونه واقف نیستم از طرفی کسیم نیست که راهنماییم کنه و یادم بده ... این و زدم تا کنار هم حرف بزنیم و از هم یاد بگیریم تو هر زمینه ای مالی . عاطفی  و ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستت مرسی

منم دقیقا به همچین تاپیکی احتیاج داشتم کاش جامع بشه و هیچ وقت پاک نشه 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره

الان میان از لباس قرمز پوشیدن راهنماییت میکنن

بنظرم عشوه گری تو وجود هر زنی هست

ب خودت برس همیشه 

مرتب باش

موهات و تنت بوی خوب بده

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فقط وا نده عزیز من.

دختر خالم تو عقد حامله شد.نخورین منو ولی واقعا جلوه قشنگی نداشت.

تو موقعیت قرار بگیری عشوه میاد خود ب خود.

منطقی و با لبخند حرف بزن بگو تو عقدم باید ب حسابم ماهیانه پول بریزی

عادتش بده از الان

خوشبخت بشی گیانم

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

در مورد عشوه گری باید تو ذات یه زن باشه و بلد باشه اینکه یاد بگیری زودی یادت میره   در مورد سیاست میتونی تجربه های اطرافیان یا سرچ تو گوگل یاد بگیری

مهمترینش اینه برای خودت ارزش بزار و همسرت برات خرج کنه این جمله تکراری که زنی که خرج نداره ارج نداره بسیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار درسته

باید بهش یاد بدی برات مبلغی در نظر بگیره و خرجت هم کنه

فقط وا نده عزیز من. دختر خالم تو عقد حامله شد.نخورین منو ولی واقعا جلوه قشنگی نداشت. تو موقعیت قرا ...

درسته منم دوست ندارم . ولی خودم توی همه خرید و حقوقش و اینا درجریانم و نمیدونم باید بگم ماهیانه باید واسه من بریزی یا نباید بگم اخه خیلی قسط و اینا دوروبرش . 

ای وای  .چرا ایراد میگیرید . . منظورم خرج و مخارج و پس انداز و این چیزاست .

ببین دوران عقد فقط خوش باش 

سیاست و اینا بزار برا بعد عروسی 

تو عقد زیاد خودتو درگیر مسایل خونه مادر شوهر اینا نکن 

ما تو عقد پسر خرج نمیده اگر برا رستوران رفتن و این چیزا باشه بقیه خرجا هنوز با باباس