سلام خانما . من تازه ازدواج کردم و یکم به مسائل و عشوه گری و زنونه بودن و در کل سیاست های زنونه واقف نیستم از طرفی کسیم نیست که راهنماییم کنه و یادم بده ... این و زدم تا کنار هم حرف بزنیم و از هم یاد بگیریم تو هر زمینه ای مالی . عاطفی و ..
دختر خالم تو عقد حامله شد.نخورین منو ولی واقعا جلوه قشنگی نداشت.
تو موقعیت قرار بگیری عشوه میاد خود ب خود.
منطقی و با لبخند حرف بزن بگو تو عقدم باید ب حسابم ماهیانه پول بریزی
عادتش بده از الان
خوشبخت بشی گیانم
✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه
در مورد عشوه گری باید تو ذات یه زن باشه و بلد باشه اینکه یاد بگیری زودی یادت میره در مورد سیاست میتونی تجربه های اطرافیان یا سرچ تو گوگل یاد بگیری
مهمترینش اینه برای خودت ارزش بزار و همسرت برات خرج کنه این جمله تکراری که زنی که خرج نداره ارج نداره بسیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااار درسته
باید بهش یاد بدی برات مبلغی در نظر بگیره و خرجت هم کنه
فقط وا نده عزیز من. دختر خالم تو عقد حامله شد.نخورین منو ولی واقعا جلوه قشنگی نداشت. تو موقعیت قرا ...
درسته منم دوست ندارم . ولی خودم توی همه خرید و حقوقش و اینا درجریانم و نمیدونم باید بگم ماهیانه باید واسه من بریزی یا نباید بگم اخه خیلی قسط و اینا دوروبرش .