2777
2789
عنوان

عشوه گری های عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 20 پست

خلاصه بگم

زنانه باش و با ظرافت رفتار کن

مردای کارای هول هولی خوششون نمیاد آروم راه برو پاهاتو نزدیک هم بزار باز باز راه نرو پاهاش ۱۱ باشه ۷ نباشه

ناخنات مرتب و تمیز باشن حتی اگر لاکم‌نمیزنی تمیز و مرتب و شفاف باشه دستتو کرم مرطوب کننده بزن همیشه و صورتتو

خیلی ارایش نکن که وقتی به صورتت. دست زد دستش بره تو کرم

رژ لب براق خیلی خوشگله ولی اقایون از دور میپسندن،از نزدیک ببینن خوششون نیماد نزدیکش بشن و ببوسن و اینا

رژ لب مات بزن

اگر عقدی اوایل خودتو خجالتی نشون بده اگر عروسی کردین حریص و اون مدلی...

تو خونه رنگ لباس مهم نیست زیاد،فقط بی روح نباشه مثلا صورتی یواش نپوش،بتفش،زرشکی،مشکی رنگای گرم بپوش نه طوسی که سرده

هرچی باز تر بهتر ولی همیشه لباس باز نپوش چوندعادی میشه گاهی بلوز شلوار پوشیده تنت کن یهو فرداش کاستوم)سرچ کنید نمرسید حیه(بپوش

ریپلای بحث سیاسی قومیتی اعتقادی پاسخ داده نمیشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مثلا زنگ میزنی خشک و خالی سلام نکن خیلی شاد و سرحال بگو سلام اقایی جوووونم یا بگو از بانو زلیخا ب حضرت خضر 😂🤣

تو ماشین یهو بپر دستتو دور گردنش حلقه کن ماچش کن سفت بغلش کن، جوکای مسخره بگو و از مسخره بودن جوک ها بخند 😂😂 یا وقتی قهر میکنی و میخواد آشتی کنه و توهم میخوای اشتی کنی بگو حالا اول بوسم کن تا ببینم چی میشه 😒😚

نمیدونم دیگ فعلا همینا یادم اومد خواستی بگو یکم فکر کنم باژم بگم😂😂 ازین اشعار کودکانه هم استفاده کنی هم بامزه میشی مثلا پاتریک ک میگ من ی گوگول مگولم تو ی گوگول مگولی ماااا گوگول مگولییییییم🥳🥳🤣🤣🤣 یادش بخیر اینو براش میخوندم کلی میخندید خخخ

جون هرکی دوس داری لایک نکن 🥲😫🫂❤ 
هر چیزی که میتونه راهنماییم کنه و به دردم بخوره

ببین هر کی شوهرش یطوریه

اولا ک اصن شکو تو زندگیت نیار ک بخای ب شوهرت شک کنی ، چون اگ شک کنی دیگ هیچ اعتمادی بهت نداره و هیچیه زندگیشو بهت نمیگه

همیشه تاییدش کن حتی اگ حق با تو باشه

میاد خونه حتمااا با روی خوش برو پیش وازش

بغلو اصلااا یادت نره اومد خونه بغلش کن بوسش کن

چون این کارو اگ تکرار کنی عادت میکنه ی روز اگ بغلش نکنی میگ چرا نکردی نکنه ازم ناراحتی دلتنگه بغلت میشه

خلاصه ک مردا عادت میکنن دیگ فقط باید عادتشون بدی

من همسرم میره بیرون زیاد بهش زنگ نمیزنم در حد ی بار

دیشب مثلا زنک نزدم زنگ زد گفت چرا زنگ نزدی دلتنگ شده بود

کلا سخت نگیر

همه چیو با روی خوش حل کنید ن دادو بیداد ک همه چیو بد تر میکنه

خببب دیگ چی بگم؟

خب مثلا زنگ میزنی خشک و خالی سلام نکن خیلی شاد و سرحال بگو سلام اقایی جوووونم یا بگو از بانو زلیخا ب ...

موقع رانندگی سر به سر راننده نزارید،پشت فرمون بخدا جای شوخی نیست نه تنها خوشحال نمیشن بلکه مکنه عصبی هم بشن بخاطر رعتار بچگانه و غیر عقلانی

ریپلای بحث سیاسی قومیتی اعتقادی پاسخ داده نمیشود
موقع رانندگی سر به سر راننده نزارید،پشت فرمون بخدا جای شوخی نیست نه تنها خوشحال نمیشن بلکه مکنه عصبی ...

ن اونقد یهویی و شوکه کننده ، با احتیاط 😁یا وقتایی ک اروم میرونن 

جون هرکی دوس داری لایک نکن 🥲😫🫂❤