2777
2789

سلام دختر من هجده ماهه هست. روزی پونصد تا ششصد سیسی شیرخشک میدم روزی چهار پنج بار شیر میخوره. روزی سه چهاربارم غذا میدم هربار بیست تا سی قاشق مرباخوری شاید بخوره. آیت وسطا اگر بخوره میان وعده هم میدم. سئوالم اینه که توی این سن باید روزی چندبار شیر بخوره و چند سیسی؟ احساس میکنم شیر زیاد میدم بهش. و چندبار غذا بدم؟ آخه هربار شیرش کم کردم وزن کم میکنه. حس میکنم برنامه غذاییش خوب نیست چون قد و وزنش کمه😢لطفا اگر کسی تجربه داره کمکم کنه

پسر من ۲ و نیم سالشه  شیر خشکی بود الان شیرگاو‌میدم بهش  

خودم شیرشو کم‌نکردم به مرور زمان خودش کمتر شیر خواست  الان در روز در حد ۳۰۰ میل شیر میخوره  اون هم موقع خوابش 

زیاد حساس نباش روی این موضوع 

من الان بچه ام ۳ سال دارا تموم میشه ولی منم تا ۲ سال ۴ ماه دادم 

چیزایی که میدی مفید بده گوشت و ابگوشتی چیزای مفید که سیرش بکنه من اواخر چندماه بود فقز صبجا که از خواب پو میشد میتواست بخوره و شبا قبل خواب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۲ و نیم سالشه  شیر خشکی بود الان شیرگاو‌میدم بهش   خودم شیرشو کم‌نکردم به مرور زما ...

آخه قد و وزنش زیر نموداره همش عذاب وجدان دارم میگم شاید من بهش نمیرسم که اینطوریه😢. شما یادتون نیست که بچتون توی این سن چقد غذا میخورد؟ به نظرتون برنامه غذایی دختر من بد نیست؟ کم نمیخوره؟

آخه قد و وزنش زیر نموداره همش عذاب وجدان دارم میگم شاید من بهش نمیرسم که اینطوریه😢. شما یادتون نیست ...

نه یادم نیس  درکل پسر من کم‌غذا بود از اول ینی الان بااین سنش اندازه بچه ی شما غذا نمیخوره😂😂  ولی قد و وزنش خوبه  

من تو  این سن به پسرم روزی دوبار میدادم هربار ۶ ۷پیمانه اونم گاهی کامل نمیخورد چون بیشتر اهل غذاست

غذاهای متنوع درست کن ببین چیو بیشتر دوست داره مثلا اگه اهل آش و فرنی و سوپ و ایناست خب همونا رو مقوی کن تو سوپش گوشت و عصاره قلم بریز تو فرنیش پودر ۴مغز بریز تو آش انواع حبوبات.. یا اگه از غذاهای انگشتی خوشش میاد براش کوفته قلقلیای کوچولو درست کن توپک خرمایی درست کن توش پودر نارگیل چربم بریز که مقوی تر شه یا اگه برنج خوره برنجشو با آب گوشت بپز توش سبزی بریز که کم کم عادت کنه میانوعده به هیچوجه بیسکوییت و کیک و آبمیوه بازاری نده فقط و فقط میوه و کشمش و خرما و مویز و آجیل اگه میتونه بجوه، یا نون و پنیر و کیک یا پنکیک خونگی ، تخم مرغ محلی و لبنیات و ..

سویق و اینام میتونی استفاده کنی میگن خوبه من خودم امتحان نکردم

شیر خشک چیه .. بهش شیر بده.. شیر موز شیر خرما

شیشه نده بهش فکش زشت میشه..

وزنش کمه قلم بگیر آبش رو بده.. اجیل بده.. هر غذایی براش میپزی با اب قلم و اب پا مرغ و.. بپز.. کره طبیعی تو همه ی غذاهاش بریز

بچه دندون در بیاره وزن کم میکنه راه بره وزن کم میکنه.. تو بهش غذا بده.. زورکی نه.. به میل خودش.. پسر من پوست و استخون بود.. فرستادم باشگاه ..یه جوری گرسنه میشد غذا رو باید به زور از جلوش برمیداشتم..کاری کن بپر بپر کنه ورزش کنه بدوئه گرسنه شه و با اشتیاق و میل خودش با ولع بخوره نه با شیشه شیر و سی سی و میلی و..شیشه رو اعتماد به نفسش تاثیر منفی میزاره قاشق بده بزار خودش بخوره بچه با اعتماد به نفس و مستقل بار میاد..

ماشالله اشتهاش خوبه، دو قوطی که نوشتی ۱۰۰۰ سی سی تو یه روز بقیش غذا، ۳ وعده اصلی دو تا میان‌وعده هر ...

تا میتونم بهش میرسم ولی قد و وزنش زیر نموداره. همش درحال زیر و رو کردن نتم و سئوال پرسیدن از بقیه میگم شاید من مادر خوبی نیستم و رسیدگیم خوب نیست که قد و وزنش اینطوریه😥

الان که فصل لبو و کدوحلواییه از اینام غافل نشو خیلی مفیدن.. میتونی لبو رو بپزی قاطی ماست کنی خوشگلم میشه معمولا خوششون میاد بچه ها . اگه میوه رو همینجوری نمیخوره براش کمپوت کن بدون شکر مثلا کمپوت سیب و گلابی خوشمزه م هست خودتم میتونی بخوری

نه یادم نیس  درکل پسر من کم‌غذا بود از اول ینی الان بااین سنش اندازه بچه ی شما غذا نمیخوره😂😂& ...

خدا حفظش کنه پسرتون. نمیدونم چرا دختر من اینطوریه هرچی بهش میرسم نه قد میکشه نه وزن میگیره خسته شدم دیگه