2777
2789

من بارداری اول دوم سریع باردار شدم سومین بار چند ماه طول کشید بعدم سه ماه بودم سقط شد متاسفانه. 

خواهرمم میخواست بچه دوم نمیشد بعد چند سال درمان خارج رحم شد میخواست ای وی اف کنه خدا معجزش نشون داد و باردار شد بعد دومی هم سومی رو ناخواسته شیربه شیر خدا بهش داد توکل کن به خدا 

نپرسیدم فقط گفت پایین اومده ولی برج ده سال گذشته ۴بود نمی‌دونم چی شد یهو کم شد سونو داخلی کرد گفت کم ...

منم میگم با کمال آرامش و توکل به خدا مراحل ای وی اف رو انجام بده ایشالله جواب میگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارداری اول دوم سریع باردار شدم سومین بار چند ماه طول کشید بعدم سه ماه بودم سقط شد متاسفانه.  ...

فقط و فقط باید خدا بخواد  تا اون نخواد برگ از درخت نمیوفته قطعا ماهایی که منتظریم داره صبرمون رو امتحان میکنه

دلم نمیخاد دخترم تنها بزرگ بشه  میریم پارک همش خودش تنها به بقیه بچه ها نگاه میکنه تو شهر غریب ...

من خودم دوتا دارم 

ولی فکر کردی باهم بازی میکنن به خدا فقط دارم از هم جداشون میکنم تا همو نزنن یعنی فقط تنش و کشمکش 

انشالله که خدا بزودی دامنتو سبز کنه ولی یخورده هم به مزایای تک فرزندی فکر کن و انقدر ناراحت نباش عزیزم

الان دیگه اکثرا تک فرزندن فقط دختر شما نیست که احساس بدی داشته باشه 

منم سال ۹۷ پسرمو بار دوم اقدام باردار شدم. دی ماه باردار شدم ک متاسفانه قلبش ایستادو کورتاژ  ...

منم همینجور هیچکس خبر نداره هی میگن یه بچه دیگه بیار والا من از خدامه 

انشالله هردومون باردار میشیم انشالله همه منتظرها باردار میشن به خوبی و سلامتی

خوب حالا کردی دیگه غصه خوردن ندارع؟؟  خوب بود دوسال دیگه خسرت میخوردی چرا زودتر آی وی اف نکردی

خب شش ماه اقدام کردم بعد رفتم دکتر خودم دارو محرک داد کیست شدن بعد کرونا گرفتم نشد اقدام کنم

بعد دوباره اقدام کردم نشد رفتم مرکز ناباروری هیچ مشکلی هم نداریم دیگه دکتر گفت داره ذخیره کم میشه ای وی اف کن 

تخمک کشی کردم ۴تا جنین دارم ولی از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم آبان گفتن بیا انتقال اگه بهتر شدم میرم حتما

منم همینجور هیچکس خبر نداره هی میگن یه بچه دیگه بیار والا من از خدامه  انشالله هردومون باردار ...

منم جز خانوادم کسی نمیدونه.همه میگن بیار وقشته منم الکی میگم نه و .....

من سنم بالاس.دیگ فوقش تا اخر امسال اقدامم دیگ نشد ولش میکنم 

ان شالله هرکی دلش میخواد خدا ب دلش نگا کنه