2777
2789
پیگیری کردی ببینی مشکل از خودته یا همسرت؟؟؟ 

بله مرکز ناباروری رفتم همه آزمایش ها خوب هست 

گفتن ذخیره تخمدانت کم هست ای وی اف کن

حالا ای وی اف کردم ۲۳تا فولیکول داشتم ۹تا جنین

۵تاش بلاست شده 

ماما گفت نه کی گفته کمه چرا ای وی اف کردی 

افسردگی گرفتم😭😭😭😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من😭😭 بچه اولم رو بار اول باردار شدم برای دومی الان دو ساله منتظرم خبری نشده باید ای وی اف کنم

عزیزم خب چرا انقدر ناراحتی شما که یه بچه داری 

الان اکثرا تک فرزندی هستند 

انشالله که باردار میشی به زودی ولی واقعا دوتا بچه سخته 

عزیزم خب چرا انقدر ناراحتی شما که یه بچه داری  الان اکثرا تک فرزندی هستند  انشالله که با ...

دلم نمیخاد دخترم تنها بزرگ بشه 

میریم پارک همش خودش تنها به بقیه بچه ها نگاه میکنه تو شهر غریب نه دوستی نه کسی خیلی دخترم تنهاست

نپرسیدم فقط گفت پایین اومده ولی برج ده سال گذشته ۴بود نمی‌دونم چی شد یهو کم شد سونو داخلی کرد گفت کم ...

خواهر من ذخیرش 1 و نیم بود دکتر بهش گفته بود بیا ای یو اف  همون ماه طبیعی باردار شد شما هم نگران نباش به خودت بگو که من تمام تلاشم رو دارم میکنم که بعدها خودم رو سرزنش نکنم بابت تنهایی بچه اولم

بله مرکز ناباروری رفتم همه آزمایش ها خوب هست  گفتن ذخیره تخمدانت کم هست ای وی اف کن حالا ای و ...

خوب حالا کردی دیگه غصه خوردن ندارع؟؟ 

خوب بود دوسال دیگه خسرت میخوردی چرا زودتر آی وی اف نکردی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دلم نمیخاد دخترم تنها بزرگ بشه  میریم پارک همش خودش تنها به بقیه بچه ها نگاه میکنه تو شهر غریب ...

منم یه دختر دارم مدام حسرت دوستاش رو میخوره که خواهر دارن منم بیش از یه ساله اقدامم با یه تجربه سقط البته  جدیدا ه این نتیجه رسیدم که باید سپرد به خود خدا مگر نه آدم بخواد غصه بخوره نابود میشه عزیزم