2777
2789
عنوان

معلم رو مخخخ

129 بازدید | 9 پست

کلاس نهم یه معلم داشتم برای ریاضی بود من چون ریاضیم خیلی خوبه سعی میکردم باهاش ارتباط بگیرم چون واقعا به این درس علاقه داشتم خلاصه گذشت و سال تحصیلی تموم شد این خانوم منو برای خیلی از پروژه های خودش و المپیاد ریاضی میبرد میپرسید چرا چون رتبه بندی تازه اومده بود میخواست رتبش بره بالا دیگه طرح جابر و متن تحقیقاتی نوشتن براش بماند حتی نمرات بچه ها هم من براش تو سایت سیدا وارد میکردم کم کم احساس کردم واقعا داره سو استفاده میکنه دیگه نهم به هر بدبختی بود تموم شد شمارم ازم گرفت گفت باهم در ارتباط باشیم منم دیگه معلمم بود قبول کردم تابستون هر روزش پیام میداد و احوال میپرسید منم خیلی خوب و صمیمی جوابش میدادم دیدم داره خیلی با غرور و سرد جوابمو میده اولش گفتم مگه مریضه خودش پیام میده بعد سرد جواب میده؟

هیچی دیگه منم گفتم مثل خودش رفتار کنم شاید بیخیالم شد رفت پی زندگیش گفتم میخوام درس بخونم برای کنکور شرمنده گوشیم میخوام بر دارم

شمارم عوض کردم یه چند ماهی ولی چون برنامه شادم رو اون شماره بود دوباره شماره انداختم رو گوشیم دیگه پیاماش خیلی کم کرد شاید ماهی یه بار پیام میداد بازم سرد جواب میداد

دخترش یه سال ازم کوچیکتره و اون زمان یه مستر ریاضی بود که کلاهبرداری بود😂 این به دخترش پیام داده بود و آزمون داده بود خواهر منم که همسن دخترشه اونم آزمون داده بود با اینکه همش اشتباه زده بود درصد ۹۸ داده بود بهش🤣🤣 به دختر اون هم ۹۸ داده بودن این سریع عکس کارنامش فرستاد که دخترم دعوت شده کانادا🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گفتم بفرستش خو🤣 گفت نه دوره اجازه نمیدم بعد تیزهوشان داد که خودش میگفت نفر اول کشور توی قلمچی🤣🤣🤣 آخرش اونم قبول نشد فرستادش مدرسه غیر دولتی

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

دیگه من رفتم یازدهم دخترش دهمی بود هر روز میگفت مشاور بگیرم براش کلاس چی؟ دخترم نابغس🤣🤣🤣

دیگه انقدر اومد رو مخم که شمارم مجبور شدم باز دربیارم البته اینم بگم من شمارم خیلی رند نمیتونم سیمکارت بشکنم

تا اومدم دوازدهم و مجبور شدم با شمارم پکیج بگیرم برای کنکور که باز مزاحم میشد و دروغ میگفت دخترم خداس

تا اینکه کنکورم دادم همون روز پیام داد چیکار کردی گفتم خوبه بد نبود

بعد هر امتحان نهایی پیام میداد

آخرش دیگه قضیه کنکور تموم شد و درصد ها اومد بازم پیام داد گفت چیکار کردی نمرات و درصد هاتو بگو منم گفتم بهش البته یکم پایین تر برگشت گفت دخترم هر ۶ تا امتحانش ۲۰ شده فقط عربی ۱۹.۵ شد اونم همش حرص میخوره میگفت کنکور تیر با شما داده همه درصد هاش بالا ۸۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گفتم آفرین بهش عالیه میگفت نه اصلا راضی نیستم باید ۱۰۰ میزد🤣

هر روز رو مخم بود تا میگفتن نتایج اومده سریع پیام میداد رتبه و تراز اینام گفتم بهش میگفت خوبه ها ولی هیچی نمیاری گفتم مرسی بابت نظرت

که نتایج انتخاب رشته اومد بهش گفتم مامایی سنندج قبول شدم راضیم خودم خودش ریاضی محض سنقر یکی از شهرستان های کرمانشاه خونده بود اونم پیام نور برگشت گفت کرمانشاه خیلی بهتر از سنندجه ها اونجا برای تحصیل اصلا به درد نمیخوره خودت میدونی ولی من دخترم اینو میاورد نمیفرستادم بخونه دیگه انقدرررر اومد رو مخم اون شماره رو شکستم و شماره جدید گرفتم

نمیدونم چطوریییییی دقیقا آیدی تلگرامم پیدا کرد باز پیام داد😐

گفت چیکار کردی رفتی؟ گفتم نه نرفتم جنابالی گفتی به درد نمیخوره گفت اخه سال اینده هم هیچی نمیاری بچه های ۴۰۵ خیلی درسشون خوبه تو هیچی قبول نمیشی سهمیه هم نداری گفتم دخترت مشاور داره؟ چند وقت پیش ازم آدرس مشاور گرفتی میشه بگی با کی میخونه

گفت نه نداره خودش خود خوان درس میخونه دیگههههه انقدر اومد رو مخم زدم بلاکش کردم

الان باز پیام داده مادرم نوشته چقدر دخترت بی ادبه 

متوجه نشدم چطور شماره جدیدتون رو پیدا میکرد؟اصلا چرا پیامارو سین میزدید؟

گفتم توهین نشه بابا همیشه میگفت معلم احترامش واجب منم به این دید نگاه میکردم

زنگ زد جواب ندهپیام داد‌ هم سین نزدخودش دیگه ادامه نمیدهخودت اشتباه کردی رو دادی عزیزم

اره میدونم ولش گفتم معلمه بعد یه سال بیخیال میشه ولی این فقط میخواد بگه دخترم درسش خیلی خوبه تو خنگی درصورتی که دخترش هیچ گوهی نیست خیلی درسش ضعیفه

اره میدونم ولش گفتم معلمه بعد یه سال بیخیال میشه ولی این فقط میخواد بگه دخترم درسش خیلی خوبه تو خنگی ...

مهم‌نیست چی‌میگه

مامانت هم‌نیازی نیست اون کارو کنه

فقط خودت از امروز زنگ و پیام رو جواب نده همین

مشکلت به راحتی برطرف میشه.

مهم‌نیست چی‌میگهمامانت هم‌نیازی نیست اون کارو کنهفقط خودت از امروز زنگ و پیام رو جواب نده همینمشکلت ...

اره شمارم عوض کردم اون سیمکارتم خاموش هرچند خدا لعنتش کنه خیلی شمارم رند بود