2777
2789

ریزش وحشتناک دارم،موهام نصف کمتر شده چیکار کنم حالم داغونه کمکم کنید،کم خونی و تیرویبد ندارم

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اومدن لایک کن منم ریزش دارم

هروقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو : به مو میرسه ولی پاره نمیشه!              💯 ❤❤ خدا هست و خدا هست و خدا هست❤❤💯 دوقلو های مامان عشقای من من خیلییی منتظرتونم و مطمعنم که همین چند ماه اینده میاین توی دلم مطمعنمممممم زودی بیاین منو باباییی خیلی منتظریم دورتون بگردم اسم هم واستون انتخاب کردم ترمه و تیام😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🥳❤

آمپول بپنتین و بیوتین باهم تا 6 ماه

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن
آمپول بپنتین و بیوتین باهم تا 6 ماه

تاثیر داره؟؟؟

امید به معجزه از خود معجزه مهمتره🌼🌙میبردم دلیل بردم تو بودی، شبی که غصه میخوردم تو بودی، پشت این ادم محکم تو بودی❄

شامپو سبغ خیلی خوبه و روغن کندش این دوتا خیلی خوبه ولی حالا باز میخوای به دکتر مراجعه کن .‌. دکتر داود منیری خیلی معروفه و میگن خوبه ... دکتر های تنها مسیر آرامش هم خوبن بزنی تو نت و اینستا و... میاره

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش

از داروخانه آمپول بیوتین مخصوص ریزش مو بخر،هر دوهفته تزریق کن،با بورس چوبی موهاتو شونه کن،وهرشب یه قرص زینک بنداز،موهاتو ت  حموم آب سبوس برنج برنج بزن،بعد ده دقیقه آب خالی بکش 

من همینقدر میدونم

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
تاثیر داره؟؟؟

شدید 

افکار من دقیقا تو آهنگ بهشت تتلو خلاصه میشه. (BTS)نه میشناسمشون نه حتی 1 آهنگشون و شنیدم فقط حااال کردم بنویسم  BTS چون پسرای گروهش برام بانمکن.تتلیتی م بشدت با آهنگاش حال میکنم. شادمهریم خراااب😍ب قول تتل ببین اینا چی ن ک بینشون این منه تیکه پاره آدم ترینم. گاهی آدم با 1 اشتباه 19 نمیشه صفر میشه... خطاب ب حسودایی ک بخاطره اسم کاربریم بام بحث کردن ک واسه باره 100م ترکیدم دوباره همین اسم کاربری و گذاشتم😌انقدر ساز میزنیم ک زمانه برقصد ز ساز ما روزی رسد ک زمین خلاف بگردد زناز ما (شما حتی ایمانتونم بوی گناه میده) از بدا نترس چون میدونی چقد بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقد بدن...از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالی ک من درآن با چهره ی واقعی حاضر بودم...(حتی اگر باتو مخالف باشم باز درجبهه ی تو می مانم. پس نترس).. این ک یه عده میگید چرا اکثرا میشناسنت چون از 97 عضوم.فقط97 بار تعلیق شدم😊بچه مشهد متعصب رو مشهدیااا😎😌عشقِ شله با قیمه فراوووون. یه بیماری دارم اسمش اینه(کُخ) ینی کخ دارم. فقط یه مشهدی میفهمه اسم بیماریمو😁😂من 0 و 100 م حدوسط ندارم یا مهربونم و خوش زبون یا یه روانیه سنگدل بددهن
از داروخانه آمپول بیوتین مخصوص ریزش مو بخر،هر دوهفته تزریق کن،با بورس چوبی موهاتو شونه کن،وهرشب یه ق ...

ممنون عزیزم دارم میمیرم بخدا

شامپو سبغ خیلی خوبه و روغن کندش این دوتا خیلی خوبه ولی حالا باز میخوای به دکتر مراجعه کن .‌. دکتر دا ...

منیری کدوم شهره

سلام عزیزم 

من ی ماه بود ک ریزش مو داشتم شدید 

داشتم دیوونه میشدم چون عاشق موهام بودم 

اول اینکه ی چن سانتی کوتاهشون کردم دلم نیومد از ته بزنمشون 

بعدش چن تا قرص گرفتم 

هیرویت 

زینک پلاس 

مولتی ویتامین 

ویتامین د۳

بعد اینکه جوشانده تخم کتان و ی چیز دیگه بود یادم بیاد میگم 

و آب برنج بدون نمک 

و آب پیاز 

از اینا نتیجه گرفتم 

حالا شما میخای اول ی آزمایش بده طبق نظر دکتر این قرصا رو استفاده کن

میشه برام ی صلوات بفرستین❤❤❤❤❤
منیری کدوم شهره

تهران... تلفنی هم میده 

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش