2777
2789

پسرم جمعه ی هفته ی پیش سرما خورد بردمش دکتر بهش ازیترومایسین و دیفن داد 

پنج شنبه داروهاش تموم شد هیچ علائمی ام نداشت 

تا امشب یهو تب کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهاشو کامل دادی؟؟

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

من پسرم بد تب بود . یه بار از دکتر پرسیدم اگه هیچ جوره تبش نیومد پایین چکار کنم. گفت هیچی . صبر کن . بیمارستانم بری همین شیافو تو سرم بهش میدن و صبر میکنن . کار اصافه ای انجام نمیدن. اگه تا سه روز نیومد پایین یا بیشتر شد یا علامت دیگه ای اضافه شد بیارش دکتر. چون احتمالا یا تشخیصمون اشتباه بوده یا بیماری جدیدی گرفته.

پس فکر نکنم دکتر لازم داشته باشی.

من پسرم بد تب بود . یه بار از دکتر پرسیدم اگه هیچ جوره تبش نیومد پایین چکار کنم. گفت هیچی . صبر کن . ...

پسرم انقد بد مریضه ،

بیشتر وقتا کارش به بستری میکشه وقتی تب میکنه از استرس میمیرم

پسرم انقد بد مریضه ، بیشتر وقتا کارش به بستری میکشه وقتی تب میکنه از استرس میمیرم

چند سالشه؟

منم پسرم همینجوره. پارسال فقطططططط دکتر بودیم و بیمارستان. سوراخ سوراخ کردیم بچمو. و فووووووق العاده بد تب.  

ان شاالله بهتر بشه. منم همینطور. دکتر به من گفت هر ۸ ساعت بروفن بده و هر ۸ ساعت استا یا شیافش . ولی یه جور که تداخل نداشته باشن. که میشه ۴ ساعت یه بار یک در میون یه استا یه بروف یه تستا یه بروف