2777
2789
عنوان

قرص لتروزول وامپول hcj

112 بازدید | 19 پست

سلام من قرص لتروزول استفاده کردم امروز روز هشتم از پریودیمه و روز سیزدهم هم باید آمپول بزنم بعد یک شب در میون طبق گفته پزشکم باید نزدیکی داشته باشم 

کسی بوده ماه اول با این روش باردار شده باشه؟

لطفا جواب بدید دوستان🥴

در همه حال شکر خدا

من بيشتر از یه سال با این روش جلو رفتم و جواب نداد.تازه تنبلی تخمدانم نداشتم

همسرمم مشکل نداره

حالا ایشالا برای شما نتیجه بده

خیلی شانسیه

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بببین هرماه سونو هم میرفتی؟..فولیکول بالغ داشتی یعنی؟

من دو تابارداری ناموفق داشتم که قلب تشکیل نمیشد بعد فهمیدیم که همسرم واریکوسل داره و تعداد اسپرمش دومیلیون بود عمل کرد چهارماه پیش و داروهای گیاهی استفاده کرد این ماه آزمایش داد اسپرمش نرمال شده بود دکتر بهم دارو داد که اقدام کنم 

برای فولیکول تا حالا سونو نرفتم

در همه حال شکر خدا
بهم گفته روز سیزدهم ساعت نه شب آمپول رو بزنم  میتونم همون شب اقدام کنم؟

شما اقداماتو بکن عزیزم.من آمپولمو زدم دقیقا یادم نمیاد گفت چند ساعت بعد نزدیکی داشته باش چون از این موضوع ۴سال میگذره دقیقا همون ماه باردار شدم

شما اقداماتو بکن عزیزم.من آمپولمو زدم دقیقا یادم نمیاد گفت چند ساعت بعد نزدیکی داشته باش چون از این ...

انشاالله منم این ماه جواب بگیرم خیییییییییییلی دلم بچه میخواد 

در همه حال شکر خدا
بببین هرماه سونو هم میرفتی؟..فولیکول بالغ داشتی یعنی؟

آره عزیزم. فولیکول های ۱۸تا ۲۴ داشتم. هم چپ هم‌راست

ولی نشد😭

من دو تابارداری ناموفق داشتم که قلب تشکیل نمیشد بعد فهمیدیم که همسرم واریکوسل داره و تعداد اسپرمش دو ...

عه چقدر مثه منی شما ...شوهر منم ۳ ماهه عمل کرده ..این ماه دکتر گفت اسپرمش نرماله تقریبا ..منم امیدوارم این ماه حامله بشم

مثل من ...منم دقیقا هرماه فولیکول خوب داشتم خیلی دلم میسوزه که با وجود اینا بازم نمیشه  همسرت ...

آخ خیلی سخته💔

بله همسرمم آزمایش داده شرایطش عالیه

از همین میسوزم هیچ کدوم مشکل نداریم.

ما حتی iui هم کردیم بازم نشد

دیگه پام جلو نمیره برا دوا درمون😭