2777
2789
عنوان

لطفا برای بیمار ما دعا کنید😭😭

405 بازدید | 28 پست

پدرشوهرم عمل قلب باز انجام دادن متاسفانه بعد عمل هنوز بهوش نیومدن ... خواهش میکنم براشون دعا کنید ... 

خدایا به خاطر قلب مهربونش بهش رحم کن ...به انسان بودنش بهش رحم کن 

خدایا تو از همه مهربونتری ما رو ناامید نکن 😭😭

لطفا دعاش کنید

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله که بهوش میان عزیزم هرچقدمیتونی حمد نذرحضرت ام البنین کن توسل بهشون جواب میده🌹

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
حتما عزیزم...ممنونم

خواهش عزیزم ولی فکرکنم طول می کشه بهوش بیان چون مادربزرگ همسرم عمل کردن یادمه خیلی طول کشید بهوش اومدنش

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
خواهش عزیزم ولی فکرکنم طول می کشه بهوش بیان چون مادربزرگ همسرم عمل کردن یادمه خیلی طول کشید بهوش اوم ...

اخه اینتوبه هستن زمان اینتوبه بودن میگن حداکثر بیست و چهار ساعتها 

الان ایشون ۴۸ ساعت هست اینتوبه هستن

دو بار حین عمل ایست قلبی کردن 

خیلی عملشون سخت بود نه ساعت اتاق عمل بودن

لطفا دعاش کنید😭

اخه اینتوبه هستن زمان اینتوبه بودن میگن حداکثر بیست و چهار ساعتها  الان ایشون ۴۸ ساعت هست اینت ...

چشم حتما ان شاالله که خیره عزیزم

دکتر گفته بود عملش ریسک داره؟

نه اصلا ... خیلی با روحیه رفتن برا عمل ...بنظر نمیومد قبلش

متاسفانه حین عمل یکی از رگهای اصلی قلب پاره میشه....خونریزی وسیع پیدا میکنن😭الان شرایطشون پایدار شده ولی هنوز تنفسشون کاملبرنگشته که از دستگاه ونتیلاتور جدا بشن😭😭

دکترش خوب نبوده

عالیه دکترش ... جز شماره یک های اصفهان و البته کشوره ...

فلوشیپ از انگلستان داره ...

پدرشوهرم ۶۷ سالشونه ...میگن یکم رگ هاشون حالتهای طبیعی خودش رو از دست داده 

ان شاالله که خدا نجاتمون بده