2777
2789
عنوان

لطفا برای بیمار ما دعا کنید😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینتوبه هستن زمان اینتوبه بودن میگن حداکثر بیست و چهار ساعتها  الان ایشون ۴۸ ساعت هست اینت ...

امیدتان به خدا باشه تا خودش نخواد برگ از درخت نمیوفته حمد شفا می‌خوانم و صلوات می فرستم براشون 

امیدتان به خدا باشه تا خودش نخواد برگ از درخت نمیوفته حمد شکفت می‌خوانم و صلوات می فرستم براشون  ...

بله همینطوره عزیزم ....خیلی لطف میکنید 

امید آخرین چیزیست که میمیرد
بله همینطوره عزیزم ....خیلی لطف میکنید 

سلام عزیزم پدرشوهرتون بهوش اومدن؟

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
نه گلم ... متاسفانه هنوز نه ... کار خاصی هم براشون نمیشه کرد میگن خود بدن باید ریکاوری کنه خودشو

آخی عزیزم ان شاالله که بهوش بیان براشون صلوات می فرستم

من زنده ام به عشق تویاصاحب الزمان❤️میشه برای سلامتی امام زمانمون هرچندتا که می تونی صلوات بفرستی😍ان شاالله همین صلوات بشه گره گشای مشکلاتت وبه همه آرزوهات برسی🥰
خیلی لطف میکنید ..ان شاالله خدا بهمون رحم کنه

ان شاالله

سلام عزیزم روحشان شاد .....ایشان آیا رگهای قلبشان بسته بود ؟؟ چند درصد و چند تا ؟ آیا دیابت داشتن ؟ ...

ممنونم عزیزم بله سه رگ داشتند با هفتاد درصد گرفتگی ...نه دیابت نداشتن ...حین عمل بعد از اتمام کار وقتی میخواستند قلب رو وارد جریان کنند رگ اصلی قلب پاره شد دکتر گفتند رگ ها خاصیت ارتجاعی شون رو از دست داده بودند و شکننده شده بودند حین عمل دوبار ایست قلبی و یک بار هم توی ای سیو ایست کردند بعد وضعیتی شبیه مرگ مغزی البته نه خود مرگ مرگ مغزی پیش اومد براشون سه هفته کما و متاسفانه تمام 

عمل روتینی هست به شرط اینکه چند تا دکتر کاردرست تایید کنند و همه کارهای اطمینان بخش قبل عمل انجام بشه دکتر بیمار ما یکی از معروفای اصفهانه اما بازم اشتباه کرد ...بعد ها فهمیدیم که دکتر دیگه اصفهان که بهش پنجه طلا میگن بیمار با شرایط بیمار ما رو اصلا عمل نکرده بود و گفته بود ریسک مرگ بالاست ببرید خونه شاید سه چهار سال زنده بمونه و حین خوابی چیزی سکته کنه الان اون مریض هفت ساله زندس ... مادر شوهرم میگن اگه همون روز با سکته هم فوت کرده بهتر این بود تیکه پاره بشه ...

ببینید چند تا دکتر ببرید و بهترین رو انتخاب کنید در اون صورت خیالتون راحت عمل موفقیت آمیزی خواهد بود ان شاالله

امید آخرین چیزیست که میمیرد