2777
2789
عنوان

سونوی قلب در مطب دکتر زنان

418 بازدید | 18 پست

خانما من خیلی ناشیم هیچی نمیدونم. امروز رفتم پیش دکتر زنان که فقط ازش بپرسم این بچه ای که ناخواسته وسط یه بیماری دیگم اومده تو زندگیم را نگه دارم یا نه؟ بعد عدد بتا را دید گفت واسه هفت هفته کمه این عدد بذار سونو کنم ببینم قلبش تشکیل شده یا نه. سونو کرد قلبش تشکیل شده بود ولی حالا استرس گرفتم که نکنه درست تشخیص نداده اخه این تخصص واسه سونوگرافیست هست.  

من الان چیکارکنم برم بیرون سونوی قلب یا حساس نشم باهاش ادامه بدم؟

اینم بگم که یه خانم دیگه بود که هفته هاش بالاتر بود اما برگه ی سونو از بیرون داشت گفتم شاید چون اول کار بوده منو سونو کرده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه منظورت نشدم دقیق ولی دکتر زنان هم اگ سونو اونم سونوی ساده تشخیص قلب رو بلد نبود ک تو مطب دستگا ...

جدی میگی؟ من ندیده بودم دکتر زنان حامله ها را سونو کنه

من تمام سونو هام رو دکترم انجام داد حتی غربالگری هارو

هزینه هم دریافت کردند؟

اخه از من ۱۵۰ گرفت ولی گفت فاکتور نمیدیم.  فهمیدم چون متخصص سونو نیست فاکتور نمیده

هزینه هم دریافت کردند؟ اخه از من ۱۵۰ گرفت ولی گفت فاکتور نمیدیم.  فهمیدم چون متخصص سونو نیست ف ...

بله ویزیت جدا و سونو جدا 

اما بیمه هزینه ی سونوهای داخل مطب رو‌نمیده فتکتور ب دردت نمیخوره