2777
2789
عنوان

سونوی قلب در مطب دکتر زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 18 پست
با اصلاح سبک 

چه چیزهایی رو رعایت میکردین .کاش یع تاپیک بزنین وکامل بگین برامون .ورزش پیاده روی حذف ترشی جات .فست فود چیپس وپفک ‌.شکر شیرینی هرچیزی که قندمصنوعی داره .حذف تن ماهی کنسروجات .حذف هرچیزی که مواد نگهدارنده داره .حذف روغن های کارخونه ای .حذف نون سفید .خوردن سبزیجات وسالاد با هروعده .حذف مرغ کارخونه ای .دیگه چه چیزی رو رعایت میکردین وچندماه رعایت کردین تا باردار شدین ؟؟

چه چیزهایی رو رعایت میکردین .کاش یع تاپیک بزنین وکامل بگین برامون .ورزش پیاده روی حذف ترشی جات .فست ...

کامل کاملش را که خانم تاجیک گفتند.  من از ایشون یاد گرفتم . پیج اینستاگرام دارند برید توش هایلایت های تنبلی تخمدان را بببینید

bardari_floraآدرس پیجشون

ولی در کل این موارد را به طور مداوم یک سال رعایت کردم.

خواب قبل از ساعت یازده شب و بیدار شدن قبل از ساعت ۸ صبح(خواب واقعا مهمه و اگر رعایت نشه نتیجه نمیبینید)
حذف قند و شکر و هرچیزی که از شکر هست و به جاش استفاده از قندهای طبیعی مثل عسل و خدما و کشمش( خودتون کیک درست کنید من خودم کیک ارگانیک درست می کنم)
حذف مواد نگهدارنده: هرچیزی که بسته بندی شده هست قطعا نگهدارنده داره
استفاده از روغن کنجد و زیتون و حذف روغن های بازاری
حذف لبنیات به خصوص شیر. ولی پنیر لیقوان یا محلی هفته ای دوبار مشکلی نداره
ورزش سه تا ۲۰ دقیقه که هر بار برقص یا پیاده روی کن.
دوری از استرس خیلی خیلی اثر داره. اگر نمیتونید کنترلش کنید یوگا انجام بدید.
خوردن روزانه ۱۴ عدد بادام درختی خیس خورده که پوست آن کنده شده.
ویتامین دی بدنت رو چک کن. تیروئیدت تنظیم باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.