2821
2789

سلام عزیزم سعی کنید خودتون رو سرگرم کنید ورزش کنید با کارهای خونه سرگرم بشید سخنان انگیزشی بخونین دانستنی های علمی بخونین سعی کنین خنده رو باشین فیلم طنز ببینین خیلی واقعا خوبه این مورد مثلا سینمایی های ایرانی طنز خوبی ساخته شدن که هر وقت چند بار ببینین واسه روحیتونم خوبه هیچ چیزی ارزش خودکشی نداره قدر روزهای زندگی تون رو بدونین خیلی ها هستن که وضعیت بدتری دارن هیچ وقت ناشکری نکنین و شکرگزار باشین بعد سختی اسونی هست بعد ها فکر خواهین کرد که من چرا خودکشی می خواستم بکنم و به این روز ها می خندین

با خودکشی فقط دنیای پس از مرگتون رو نابود میکنین اصلا بهش فکر نکنین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🥲چه دردی کشیدی

اره همش به خودم میگفتم یه کم دیگه بخور نمیمیری ناقص میشی ها

قبل اینکه برم کما نطف جیگرمو بالا اوردم همش لخته خون

اما همه مثل هم نیستم هم اتاقیم برگشت ولی باز از دنیا رفت

وقتدنشد ببرنش ای سی یو تو همون بخش صد تا دسگاه اوردن بالا سرش از ده شب تا شیش صبح احیاش کردن دو تا بچه هم داشت کل فامیلش بالا سرش بودن پسرش بزرگ تر بود چنان دادی میزد ملافه رو کشیدن روش بردن دستگاه ها رو بردن

برامون صبحانه اوردن 😭😭

اخ یادم نمیره از اینجا تا مرکز استان پرستاره همش بهم چک زد هی مبگفت بره کما در نیاد چی فلج شه چی ده تا امپول زد بهم انقد پشیمون بودم حد نداشت 

همون جا از حال رفتم

منم به خاطر خوانوادم خودکشی کردم ولی کسی کتفشم نبود

بعد چن سال برادرم یه بیماری روان داشت همه فامیل قربونش میشدن

بعد اونم هر چی سرم اومد گفتن چون خودکشی کردی مال اونه

خونه جدا بگیر برین بهشون

اره همش به خودم میگفتم یه کم دیگه بخور نمیمیری ناقص میشی ها قبل اینکه برم کما نطف جیگرمو بالا اوردم ...

منم دیروز تا الان هیچی نخوردم مامانم که فرق بین منو پسراش میزاره به من میگه ترشیده

با خدا حرف بزنین هیچ کس بهتر از خدا حرفاتونو نمی فهمه گریه کنین خودتون رو با گریه کردن خالی کنین ولی ...

من حتی دیگه به خدا اعتماد ندارم ایران داره میسوزه خدا کجاست مردم دارن میمیرن خدا خوابه 

من حتی دیگه به خدا اعتماد ندارم ایران داره میسوزه خدا کجاست مردم دارن میمیرن خدا خوابه 

نه عزیزم خدا داره میبینه می دونه همه چی رو ما از حکمت خدا خبر نداریم هیچ وقت اینو نگید هیچ کس مهربون تر از خدا نیست صداش کنین مطمئن باشید هر کسم دوستون نداشته باشه اون دوستون داره 

منم دیروز تا الان هیچی نخوردم مامانم که فرق بین منو پسراش میزاره به من میگه ترشیده

خوب بگه عزیزم اینکه چیزی نیست😁😁😁

به من میگن تو اضافه ای .بر چی تورو به دنیا آوردیم.یه تیکه نون میخورم میگن ارزش یه تیکه نون هم نداری پس قرصاتو بیار با هم بخوریم 😎😎به خدا که منم خیلی از این حرفا شنیدم وای وقتی یه خدا میگما اصلا انقد آروم میشم به خدا همیشه میگم یا رفیق من لا رفیق له....