2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۳۳

😐بخدا من فکر کردم 17 سالته بعدم منم یکیو دوست داشتم مرد داییم مرد دوتا از دوستام مردن تحقیرم میشم همیشه ولی ب خودکشی فکر نمی‌کنم. امیدوارم احساسات مردم رو ب بازی نگرفته باشی

مخالفییی؟؟؟ ریپ نزن 😐
فقط اون نمرده بهترین دوستم هم خودکشی کرد مرد 

دوست منم از سرطان مرد طبیعیه حالت بد شه سعی کن از هر چیزی جایی مکانی که خاطراتش رو برات یادآوری میکنه دور بشی با خودکشی تو اونا برنمیگردن اون دنیام نمیبینی شون تو جای دیگه میری متأسفانه  

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

عزیزم زیر 100 تا قرص حتی بیهوشم نمیشی مردن ک هیچی منم دیشب عین تو خل شده بودم بعد به این نتیجه رسیدم چرا من بمیرم؟ من انقد برای زندگی و خوشبختیتم به تنهایی تلاش میکنم تا ادمایی که اذییتم کردن بترکن

از دست ما بنده ها کار آنچنانی بر نمیاد خدا یه اسم داره یا سامع الشکایا ای شنونده شکایت ها هر چی دل تنگت میخواست بهش بگو نگو نه خدا به من توجه نمی کنه هر چی دلت میخواست بهش بگو 

یه خانومی میگفت من پدر شوهرم رو نگه میدارم ۹۰ سالشه نود ساله که نابیناست میگه شبا بلند میشه میگه دلم گرفته از اینکه نمیتونه جایی رو ببینه بعد این داستان خودمو میذاشتم جای اون پیرمرده چشام و میبستم یه دقه هم تاب نمیوردم..همین نعمت کمه.....

زرنگ باش دوست من قوی باش برای خودت ارزش قائل باشه از نعمت های خدا استفاده کنه هیچ دلی بی غم نیست فک کن یه دختر تنهایی خودت باش و خدای خودت .. بی خیال دیگران