2821
2789
خوب بگه عزیزم اینکه چیزی نیست😁😁😁 به من میگن تو اضافه ای .بر چی تورو به دنیا آوردیم.یه تیکه نون م ...

🥲بلخره یکی مثل من پیدا شد من با دوستام رفتم بیرون انقدر سرم داد زدن کتکم زدن 💔🥲

باش ببینم چی میشه 

شما که برات فرقی نداره یه روز اضافه تر تو این دنیا باشی!  این وقت بزار و کتاب کامل با جان دل گوش کن! نکته جالبش اینجاست که اون دختر هم ساعت ۱۲ شب قرص می خوره تا خودکشی کنه! 

یا ارحم الراحمین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دیروز تا الان هیچی نخوردم مامانم که فرق بین منو پسراش میزاره به من میگه ترشیده

ول کن بابا مگه کار نداری برو خونه بگیر جدا شو

اگه امکانات نداری برو خونه زنان

منم فرار کردم خیر سرم ازدواج کردم

شوهرم بی عرضه دست بزن اونم خوانوادم  انتخاب کرده بودن

بعدشم نقص ژنتیک دارن بچم معلوله الانم یه ماهه قهرم نه دل دارم از پسرم بگذرم

نه گذاشتن تا حالا برگردم

الانم تو روشون واسادم موندم

اما دیگه حسابشون نمیکنم تازه ۲۳سالمه 

🙂💔ممنون عزیزم چی بگم والا

حتما صداش کنین هر کس به نحوی تو زندگی مشکلی داره ارزویی داره

زندگی کنار سختی ها و خوشی ها ساخته میشه همیشه نمیشه اسونی باشه این سختی ها امتحان ماست حتما امید داشته باشید و صبور باشید صداش کنین باهاش حرف بزنین خیلی خیلی آرومتون میکنه واقعا اینو میگم اگه نیاز به تخلیه شدن دارین گریه کنین اشکالی نداره 

ول کن بابا مگه کار نداری برو خونه بگیر جدا شو اگه امکانات نداری برو خونه زنان منم فرار کردم خیر سر ...

🙂💔بمیرم خونه نمیزارن بگیرم دوستم میگه کمکت میکنم فرار کنی دیگه گیر کردم تو زندگیم

منم دیروز تا الان هیچی نخوردم مامانم که فرق بین منو پسراش میزاره به من میگه ترشیده

والا ده روزم نخوری مهم نیس تا میتونی پر رو باش کم کم جا میوفته من قد موهای سرم کتک خوردم اخرین بارش از شوهرم بود شکایت کردم الان همه از دو متریم فرارین هم زدم هم خوردم دو سال پیش حتی بابامم زدم مادرشوهرم پدر شوهرم خواهرم شوهرم 

نزار زور بگن بهت شوهرمو زدم مو هامو کند ببین چه زوری داشت نصف موهام رفت پسرانه زدم در اومدن والی الان پامو میبوسه رضایت بدم

مظلوم نباش

🥲بلخره یکی مثل من پیدا شد من با دوستام رفتم بیرون انقدر سرم داد زدن کتکم زدن 💔🥲

من قبلنا ضعیف بودم یادمه دلم یه بار خیلی شکست نصف شب از جام پاشدم گذاشتم رو حساب اینکه خدا گفته پاشو بیا به خودم بگو من تا هوا روشن شه هی بهش گفتم بعد که صبح شد بیشتر دلم و شکوندن به خدا گله کردم گفتم این همه نگفتم که بدترش کنی  این روزا ادامه پیدا کرد به این نتیجه رسیدم که خدا قرار نیست طرف رو به اجبار به سمت خوبی هدایت کنه خودم رو قوی کردم نمونش همین دو روز پیش دیگه هر چی شنیدم بی محلی کردم سکوت کردم تا اینکه طرف زنگ‌زد ازم حلالیت گرفت چند نفرم واسطه کرد که به فلانی بگید حلال کنه

ولی نمی دونست من حتی دیگه بهش فک نمیکنم چه برسه به حرفاش فک کنم احساس میکنم این قدرتی که بعد سال ها خدا تو وجودم گذاشته...

🙂💔بمیرم خونه نمیزارن بگیرم دوستم میگه کمکت میکنم فرار کنی دیگه گیر کردم تو زندگیم

ببین دلت چی میگه همه از تغیر میترسن ببین خونه برات بهتره یا فرار به نظرم بمون خونه ولی کم نیار تازه برای بیرون رفتن کتک خوردی پس نباز ادامه بده انگا مردی دیگه بازم برو بازم کتک بخور کم کم ببخیال میشه زیاد که بری بیرون روحیت عوض میشه قدر خونه رو هم میدونی