2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به عنوان یه انسان ازت میخوام این کارو نکنیی.

چند دقیقه، فقط چند دقیقه به ادمای اطرافت فک کن. ببین بعد رفتنت چی می کشن؟ :)

نمیدونم چند سالته، مشکلت چیه، حتی اسمت چیه، اما بدون جونت ارزش داره حداقل برای من.

لطفااا این کاروو نکننن❤‍🩹🥲

یه کاری نکن پاشم بیام جلو درتون صفر تا صد زندگیمو بگم بعد ببینی کی بدبختره ها😁😁😁😁 

من یه دلخوشی بزرگ تو زندگیم دارم رو حساب همون سعی میکنم با مشکلات کنار بیام البته شاید از نظر خیلیا یه چیز عادی باشه ولی تمام دلخوشی منه

برنامه فیدبو از بازار نصب کن بعد کتب صوتی  کتابخانه نیمه شب دانلود کن!  در مورد یه دختر هست که قصد خودکشی می کنه و در نیمه شب قرص می خوده تا خودکشی کنه   و اتفاقاتی که براش در فضا و زمان میافته!  

کتاب صوتی هست  خودش حالت تاءتر داره  

خیلی دیدت نسبت به زندگی و خودکشی عوض می کنه! 

یا ارحم الراحمین

ازین دنیا راه خلاصی نیست حتی اگر انسان هم بمیره بازم وارده یک دنیا میشی بازم زندگی ادامه داره 

و این فکر ها منو می‌کشه 

اما آمدیم و توهم خودکشی کردیشاید قرار بود 100سالگی بمیری.

میان آسمان و برزخ می‌مانی تا زمان مرگت فرا رسد 

بجزموزیکام کسی‌حق‌نداره‌بگه‌توهرشرایطی‌کنارت‌بودم:)🎧🖤

با معذرت از موارد استثنا 

بعضیاتون چقدر بی شعورید😐 جلب توجه عنه؟ میدونید چقد بدبختی مختلف هست که عین گردوخاک میشینه روی شونه ادما زندگیشونو سیاه میکنه؟ میخواد یکم حرف بزنه میگید جلب توجه!اونیکه خودکشی بخاد کنه نمیگه!! حالا خدایی نکرده دستش که از دنیا کوتاه شه میگن عخییی بیچاره اونکه چیزیش نبود مشکلی نداشت از این چیزا حرف نمیزد 

وادافاک ریلی؟؟