2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به عنوان یه انسان ازت میخوام این کارو نکنیی.

چند دقیقه، فقط چند دقیقه به ادمای اطرافت فک کن. ببین بعد رفتنت چی می کشن؟ :)

نمیدونم چند سالته، مشکلت چیه، حتی اسمت چیه، اما بدون جونت ارزش داره حداقل برای من.

لطفااا این کاروو نکننن❤‍🩹🥲

یه کاری نکن پاشم بیام جلو درتون صفر تا صد زندگیمو بگم بعد ببینی کی بدبختره ها😁😁😁😁 

من یه دلخوشی بزرگ تو زندگیم دارم رو حساب همون سعی میکنم با مشکلات کنار بیام البته شاید از نظر خیلیا یه چیز عادی باشه ولی تمام دلخوشی منه

برنامه فیدبو از بازار نصب کن بعد کتب صوتی  کتابخانه نیمه شب دانلود کن!  در مورد یه دختر هست که قصد خودکشی می کنه و در نیمه شب قرص می خوده تا خودکشی کنه   و اتفاقاتی که براش در فضا و زمان میافته!  

کتاب صوتی هست  خودش حالت تاءتر داره  

خیلی دیدت نسبت به زندگی و خودکشی عوض می کنه! 

یا ارحم الراحمین

ازین دنیا راه خلاصی نیست حتی اگر انسان هم بمیره بازم وارده یک دنیا میشی بازم زندگی ادامه داره 

و این فکر ها منو می‌کشه 

اما آمدیم و توهم خودکشی کردیشاید قرار بود 100سالگی بمیری.

میان آسمان و برزخ می‌مانی تا زمان مرگت فرا رسد 

بجزموزیکام کسی‌حق‌نداره‌بگه‌توهرشرایطی‌کنارت‌بودم:)🎧🖤

با معذرت از موارد استثنا 

بعضیاتون چقدر بی شعورید😐 جلب توجه عنه؟ میدونید چقد بدبختی مختلف هست که عین گردوخاک میشینه روی شونه ادما زندگیشونو سیاه میکنه؟ میخواد یکم حرف بزنه میگید جلب توجه!اونیکه خودکشی بخاد کنه نمیگه!! حالا خدایی نکرده دستش که از دنیا کوتاه شه میگن عخییی بیچاره اونکه چیزیش نبود مشکلی نداشت از این چیزا حرف نمیزد 

وادافاک ریلی؟؟