2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو کف خیابون روسریتم دربیار یه جوری میزن که نیاز به خودکشی نباشه جهنمم نمیری 

فکر خوبیه!!!

یه روزی یه دختری متولد میشه...حالا اسمش چی بوده؟انار...خوب حالا چرا انار؟چون وقتی به دنیا اومده لکه های ریزی به شکل دونه های انار روی بدنش داشته...این انار خانوم که خیلی هم شیطون بوده بزرگ میشه و میره مدرسه اما با معلم های بد اخلاقش مواجه میشه...آخ آخ انار دوران ابتداییش خیلی بد بود حتی یه بارم مارمولک آورده بود سر کلاس!!حالا بگذریم تو راهنمایی رفت تو فاز عشق و عاشقی و کلا خلاف و دبیرستان هم شد بچه درسخون ماشالا معدل بیست!!!اما حالا هم که دندونپزشکی میخونه بازم دوباره برگشته به دوران راهنمایی و دبستان نه هااا خیلی درس میخونه اما بازم کم میاره شاید هم دلیل جر خوردنش این باشه به هرحال اگه تکه هاشو پیدا کردین خبر کنین بیام جمعش کنم البته انار قصه ی ما الان عضو سایته و آماده ی کمک به کاربرها در هر زمینه ای!!!آشپزی و خیاطی... خلاصه بگذریم حالا تو بگو ببینم الان انار کیه؟شناختیش؟
برو کف خیابون روسریتم دربیار یه جوری میزن که نیاز به خودکشی نباشه جهنمم نمیری 

جاودانه‌ میشی

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

چرا 28 تا

چه قرصی 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

ببين فقط دل درد ميگيري از مني ك ٥٠تا قرص خوردم بهت ميگم و فقط بالا مياري 

ادم باش زندگي كن ب كسايي ك دوست دارن فكر كن 

من تو اوج ما اميدي يه بار اينكارو كردم ولي نشد الان ميگم خداروشكر چون روزاي بهتري شد يه اتفاقايي ك فكر ميكردم ب جز مرگ چاره اي نداشتم ولي الان …..

"دائما يكسان نباشد حال دوران غم مخور "