2777
2789
عنوان

حالم بده

127 بازدید | 14 پست

بچها تب و لرز داشتم دیشب، بدنم از ناحیه کمرتا نوووک پام انقد درد داشتم ک مردم 🥲🥲

رفتمم دکتر الان بدنم بی حسه  درد دارم هنوز  نمیتونم وایسم سرپا گلوم درد داره تب دارم نمیدونم چه گوهی بخورم قرص و امپولم گرفتم ولی زیاد فرق نکردم چیکار کنم تو شهر غریبببب 🥲🥲

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا هفته قبل من همین جوری بودم بعدیهدهفته تازه بهتر شدم سوپ بخورمایعات داروهات سروقت بخوراویشن خوبه من بعدازروزسوم اسهال وتهوع هم داشتم بعدم سرفه که هنوزادامه داره🥲

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
هین کروناس حالتات   تب از عفونته استامین فن چرک خشک کن بخر هر هشت ساعت بخور  دیفنم بخر شرب ...

دکتر بهم داد خوردم تبم کمتر شده ولی این کوفتگی بدنم خیلی اذیت میکنه نمیتونم سر پا وایسم 🥲🥲

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
 دکتر بهم داد خوردم تبم کمتر شده ولی این کوفتگی بدنم خیلی اذیت میکنه نمیتونم سر پا وایسم 🥲🥲

دیفن بخور ولی زمان میبره استراحت استراحت چای و عسل عالیه

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
 دکتر چیزی نگف فقط برام دارو و امپول نوشت

یه حمام آب جوووش بگیر و مستقیم دو تا پیتو روی خودت بنداز  تا شب خوب شدی 

مشاوره رایگان حقوقی برای عزیزان با ذکر صلوات (بنده وکیل نیستم حقوق خوان هستم)
کرونا هفته قبل من همین جوری بودم بعدیهدهفته تازه بهتر شدم سوپ بخورمایعات داروهات سروقت بخوراویشن خوب ...

ینی کروناعه☹️همه ی بچها خابگا هم گرفتن 

اویشن دارم داروهامم میخورم کاش زودتر خوب شم😪😪😪😪

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
ینی کروناعه☹️همه ی بچها خابگا هم گرفتن   اویشن دارم داروهامم میخورم کاش زودتر خوب شم😪😪 ..

اره اومیکرون هست بخورسریه هفته خوبی عزیزم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
یه حمام آب جوووش بگیر و مستقیم دو تا پیتو روی خودت بنداز  تا شب خوب شدی

اره ی دوش باید بگیرم ولی نا ندارم بلند شم سرکلاسامم نرفتم 😪☹️

حوصله ندارم ولم كنيددد💀