2777
2789
عنوان

مادرشوهر خسته شدم

284 بازدید | 22 پست

خیلی دخالت میکنند کمک اصلا ،ما خونمون کوچیک بود فروختیم طلاهام هم فروختیم ی مقدارم وام گرفتیم وداریم خونه بزرگ میسازیم از اولش ک فهمیدن کلی ناراحت شدن الانم هر روز زنگ میزنن گله کردن ب شوهرم ،میگن داری خودتو نابود میکنی بخاطر ک وام گرفتی تقصیر زنت هست مگه خونتون بد بود فروختین نباید ایجور میکردین زنت به فکرت نیست ،تقصیر زنته و ..... خسته شدم وقتی فهمیدم کلییی ناراحت شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا برات مهم نباشه به خونه ی بزرگت فکر‌کن.به روزی که میان دیدن خونت و چشماشون درمیاد🥺🤣

اخه ارامش نذاشتن واسمون ،اونا پول دارن اما یکم کمک ب همسرم نمیکنن همین ی دونه بچه هم بیشتر ندارن مادرشوهرم کلی نق میزنه سر ما ازون طرف میره واسه خودش فرش نو و تلویزیون میخره شوهرم این چیزا میبینه کلی دلخور شده ازشون اینام دم ب دقه زنگ میزنن و این حرفا خستم کردن بخدا

اخه ارامش نذاشتن واسمون ،اونا پول دارن اما یکم کمک ب همسرم نمیکنن همین ی دونه بچه هم بیشتر ندارن ماد ...

به شوهرت بگو بهشون بگه خواهشا زنگ‌میزنین درباره این چیزا حرف نزنید.اگر نگران من و فشار بهم بودین  بهم کمک میکردین حالا که نکردین حرفم نزنین من راضی ام

ببین بعضی مادرا اصلا به این فکر نمیکنن که پسرمون داره پیشرفت میکنه .

به این فکر میکنن که پسرمون داره تلاش میکنه تا عروسمون تو خونه بزرگ زندگی کنه و خب حسادت میکنن

دوست ندارن عروس اینچیزا داشته باشه ، خودشون میگن دلسوز بچشونن اخه این چه دلسوزیه شما اگ دلسوزین یکم ...

اره حسودی میکنن به عروس ... میگن دلسوزیم پسرهاشون گول میزنن با این حرفاشون

ببین بعضی مادرا اصلا به این فکر نمیکنن که پسرمون داره پیشرفت میکنه . به این فکر میکنن که پسرمون دار ...

دقیقااااااا میگن بهش اصلا پیشرفت نکن ،اصلا چیزی نخر ،مسافرت نرو و ... پولتو چیزی نخر خب همسر منم متنفره ازین کار و دوست داره پیشرفت کنه 

ولشون کن عوض تشویق و حمایت کردنشون... 

مادر شوهر خواهر شوهر من همینطور بودن

پارسال خونه خریدیم خیلی تو قرض افتادیم و شوهرم جوش میزد 

خانواده ش همش میگفتن چرا اینکار کردی چرا خونه خریدی😑

انگار یه کار بد کرده باشه سرزنش میکردن 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)