mahhhsa74 مدیر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 1691 عنوان مادرشوهر خسته شدم | مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 22 پست خیلی دخالت میکنند کمک اصلا ،ما خونمون کوچیک بود فروختیم طلاهام هم فروختیم ی مقدارم وام گرفتیم وداریم خونه بزرگ میسازیم از اولش ک فهمیدن کلی ناراحت شدن الانم هر روز زنگ میزنن گله کردن ب شوهرم ،میگن داری خودتو نابود میکنی بخاطر ک وام گرفتی تقصیر زنت هست مگه خونتون بد بود فروختین نباید ایجور میکردین زنت به فکرت نیست ،تقصیر زنته و ..... خسته شدم وقتی فهمیدم کلییی ناراحت شدم 1401/07/16 | 11:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soooohii عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 7840 همسرت باید مدیریت کنه این مسئله رو شما ک قرار نیست با مادرشوهرتون بحث کنید اما همسرتون میتونه با مادرش حرف بزنه تا توی زندگیتون دخالت نکنن
mahhhsa74 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 1691 اره حسودی میکنن به عروس ... میگن دلسوزیم پسرهاشون گول میزنن با این حرفاشون دقیقا خسته شدم بنظرت چیکار کنم امروز ی عالمه گریه کردم ب همسرمم گفتم دیگ خونه مامانش نمیام میدونم نباید ایجور میگفتم اما دیگ بریدم
baaraanj0o0n عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 5996 اخه ارامش نذاشتن واسمون ،اونا پول دارن اما یکم کمک ب همسرم نمیکنن همین ی دونه بچه هم بیشتر ندارن ماد ... وااای اینکه مادر شوهر منه😂شوهرم به عالم و آدم رو انداخت برا قرض اونوخ مامانش از وقتی خونه خریدیم، فرش خریده، طلا خریده، تلوزیون خریده خیلی نگرانه که پسرش اذیت نشه 😒 “ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
mahhhsa74 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 1691 ولشون کن عوض تشویق و حمایت کردنشون... مادر شوهر خواهر شوهر من همینطور بودن پارسال خونه خریدی ... دقیقا همیجورن
soooohii عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 7840 دیگ چقدر بگه پس کلا هروقت این چیزا رو گفتن کاملا ساااااکت باشید و خودتون رو بزنید بهاون راه درحدی کانگار اصلا نمیشنوید چیمیگن.. مثلا اگه سعیکنید حرف بزنید قانعشون کنید باز بحث میکنناما اگه خودتون رو بزنید به نشنیدن ممکنه تمومش کنن
anisa_3357 عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 2222 دقیقا خسته شدم بنظرت چیکار کنم امروز ی عالمه گریه کردم ب همسرمم گفتم دیگ خونه مامانش نمیام میدونم نب ... به حرفهاشون بی محلی کن وقتی چیزی میگن بیشتر میسوزن ولی جواب بدی میگن خوب سوزوندیمش
mahhhsa74 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 1691 وااای اینکه مادر شوهر منه😂 شوهرم به عالم و آدم رو انداخت برا قرض اونوخ مامانش از وقتی خونه ... واییی دقیقا خداروشکر میکنم حداقل شوهرمم فهمیده ک حرفاشون الکیه
mahhhsa74 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 1691 وااای اینکه مادر شوهر منه😂 شوهرم به عالم و آدم رو انداخت برا قرض اونوخ مامانش از وقتی خونه ... مادرشوهر منم فرش ،کابینت ،تلویزیون ،موکت ،کمد ... همشم میگن دلسوزیم بیچاره شوهرم