2777
2789
عنوان

مادرشوهر خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 22 پست
اره حسودی میکنن به عروس ... میگن دلسوزیم پسرهاشون گول میزنن با این حرفاشون

دقیقا خسته شدم بنظرت چیکار کنم امروز ی عالمه گریه کردم ب همسرمم گفتم دیگ خونه مامانش نمیام میدونم نباید ایجور میگفتم اما دیگ بریدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ارامش نذاشتن واسمون ،اونا پول دارن اما یکم کمک ب همسرم نمیکنن همین ی دونه بچه هم بیشتر ندارن ماد ...

وااای اینکه مادر شوهر منه😂

شوهرم به عالم و آدم رو انداخت برا قرض 

اونوخ مامانش از وقتی خونه خریدیم، فرش خریده، طلا خریده، تلوزیون خریده 

خیلی نگرانه که پسرش اذیت نشه 😒

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
دیگ چقدر بگه 

پس کلا هروقت این چیزا رو گفتن کاملا ساااااکت باشید و خودتون رو بزنید به‌اون راه درحدی ک‌انگار اصلا نمیشنوید چی‌میگن..   مثلا اگه سعی‌کنید حرف بزنید قانعشون کنید باز بحث میکنن‌اما اگه خودتون رو بزنید به نشنیدن  ممکنه تمومش کنن

دقیقا خسته شدم بنظرت چیکار کنم امروز ی عالمه گریه کردم ب همسرمم گفتم دیگ خونه مامانش نمیام میدونم نب ...

به حرفهاشون بی محلی کن وقتی چیزی میگن بیشتر میسوزن ولی جواب بدی میگن خوب سوزوندیمش

وااای اینکه مادر شوهر منه😂 شوهرم به عالم و آدم رو انداخت برا قرض  اونوخ مامانش از وقتی خونه ...

واییی دقیقا خداروشکر میکنم حداقل شوهرمم فهمیده ک حرفاشون الکیه

وااای اینکه مادر شوهر منه😂 شوهرم به عالم و آدم رو انداخت برا قرض  اونوخ مامانش از وقتی خونه ...

مادرشوهر منم فرش ،کابینت ،تلویزیون ،موکت ،کمد ... همشم میگن دلسوزیم  بیچاره شوهرم