اقا من هر چی دهه هستادیا رو با هفتادیا مقایسه میکنم تعداد خوشگلاشون 10 برابره دهه نودیا از اونام بدترن نمیدونم چرا نسل به نسل خوشگلترن... من هشتادیم و شاید باورتون نشه از 20 نفر کلاسمون 16 تاشون خوشگلن و اندامشونم که فیت تازه مثلا هنوز اونقدرام به خودشون نمیرسن.. چند سال دیگه باید واقعا بترسم
خب میدونی خیلی ب خودمون میرسیم ،سر خورد و خوراک و اینا باید خیلی مراقب باشیم ،در ضمن قدیما فیس واش و مراقبت پوست و مو نبود، ولی خب مهم از نظر روانی ک قدیمی ها دلشاد تر بودن الان ما نمیتونیم جوم بخوریم ن رقصی ن مهمونی همش شده مجازی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب میدونی خیلی ب خودمون میرسیم ،سر خورد و خوراک و اینا باید خیلی مراقب باشیم ،در ضمن قدیما فیس واش و ...
ببین عزیز دلم ی چیزی هم ازمن ب یادگار داشته باش مام فکر میکردیم زمان خودمون داف هستیم اما ده سال از اون موقع گذشت فروتن شدیم حسرت خوردیم جرا انقذ اصرار داشتیم بزرگتر جلوه کنیم. همچی ب وقتش قشنگه.. مثال من لزومی نمیبنم دختر بچه 14 ساله ابرو برداره یا ارایش کته.. چون خ خنده داره.. دختر این سنی باید بچسبه ب درس مشق تا ب جایی بزسه.. وقت واس ارایش و زبون درازی زیاد هس
ببین عزیز دلم ی چیزی هم ازمن ب یادگار داشته باش مام فکر میکردیم زمان خودمون داف هستیم اما ده سال از ...
عزیزم من ک نگفتم ک قدیمی ها زشتن میگم الان بخاطر مراقبت زیادو رسیدگی طبیعیه ک دخترا زیبا تر برسن نمیخوام توهینی بکنم ولی میتونین مثلا زیبایی یه دختر 20ساله شهری و به یه روستایی مقایسه کنین، دختر روستایی بخاطر کار زیاد ،شکسته تره، حالا بحث خود پسندی نیست یه واقعیته دهه این هستیم ک نسبت ب قدیمی ترا کار کمتری میکنیم و رفاه بیشتری داریم❤️اعصاب خوردی نداره ک
من اصلا اعصابم خورد نیست.. بحث اینجاست دهه 80 ها ندارم حالیشون نیست.. مثال خواهر خودم هربار دوستاش رو مهمون میکرد کافه 500 تومن خرج میشد مادرم میگف ندارم ی شری راه مینداخت ک نگو.. پدرومادرا رو درک کنید توروخذا اونا خ گناه دارن.. همین
موافقم بستگی به سختی زندگی هم داره بعضیا اینقدر غصه دارن کارشون گریه است من خودم تجربش دارم قیافه یه سرباز از جنگ برگشته میشه ادم . ادمای شاد صورتای براق تر و شاداب تری دارن.
قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
من اصلا اعصابم خورد نیست.. بحث اینجاست دهه 80 ها ندارم حالیشون نیست.. مثال خواهر خودم هربار دوستاش ر ...
عزیزم بهت ن حق میدم ولی اگر منطقی باشی باید بدونی ک پدر و مادر وظیفه شونه ک تا18سالگی ،بچشون و ساپورت کنن، بنظرم بهش ماهیانه بدین خودش کنترل کنه اینطوری فشاری هم نیست خودشه و خودش