2777
2789
عنوان

دخترای الان چرا انقدر زیبانننننن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 61 پست

خب میدونی خیلی ب خودمون میرسیم ،سر خورد و خوراک و اینا باید خیلی مراقب باشیم ،در ضمن قدیما فیس واش و مراقبت پوست و مو نبود، ولی خب مهم از نظر روانی ک قدیمی ها دلشاد تر بودن الان ما نمیتونیم جوم بخوریم ن رقصی ن مهمونی همش شده مجازی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا یجوری پوستشون صاف و لطیفه که ادم فکر میکنه یا ما زمینی نیستیم یا اونا . چطور ممکنه هیچ جوش ،خا ...

چون انواع مراقبت پوستی هارو استفاده میکنن. شما یکسال مراقبت کن ببین چی میشه صورتت. 

خب میدونی خیلی ب خودمون میرسیم ،سر خورد و خوراک و اینا باید خیلی مراقب باشیم ،در ضمن قدیما فیس واش و ...

ببین عزیز دلم ی چیزی هم ازمن ب یادگار داشته باش مام فکر میکردیم زمان خودمون داف هستیم اما ده سال از اون موقع گذشت فروتن شدیم حسرت خوردیم جرا انقذ اصرار داشتیم بزرگتر جلوه کنیم. همچی ب وقتش قشنگه.. مثال من لزومی نمیبنم دختر بچه 14 ساله ابرو برداره یا ارایش کته.. چون خ خنده داره.. دختر این سنی باید بچسبه ب درس مشق تا ب جایی بزسه.. وقت واس ارایش و زبون درازی زیاد هس

منظورتون پاکسازی پوست هستش؟

فیشال.. شوینده ملایم برا پوست.. پاک کردن ارایش با تونر.. کرم ابرسان.. ماسک ابرسان.. و داشتن روتین منظم پوست.. ضد افتاب زدن..مرتب کردن مو و کلا مث اینا

ببین عزیز دلم ی چیزی هم ازمن ب یادگار داشته باش مام فکر میکردیم زمان خودمون داف هستیم اما ده سال از ...

عزیزم من ک نگفتم ک قدیمی ها زشتن میگم الان بخاطر مراقبت زیادو رسیدگی طبیعیه ک دخترا زیبا تر برسن نمیخوام توهینی بکنم ولی میتونین مثلا زیبایی یه دختر 20ساله شهری و به یه روستایی مقایسه کنین، دختر روستایی بخاطر کار زیاد ،شکسته تره، حالا بحث خود پسندی نیست یه واقعیته دهه این هستیم ک نسبت ب قدیمی ترا کار کمتری میکنیم و رفاه بیشتری داریم❤️اعصاب خوردی نداره ک

چون انواع مراقبت پوستی هارو استفاده میکنن. شما یکسال مراقبت کن ببین چی میشه صورتت. 

دروغ چرا قبلا نمیفهمیدم چکار کنم نهایتش یه ضدافتاب بود الان با وجود اینستا خیلی چیزایی که قبلا باید میفهمیدم الان فهمیدم روتین پوستی امو حفظ میکنم . 

کلی کرم و سرم مراقبتی دارم و استفاده میکنم ولی بعضیا خیلی پوست عالی دارن ارثی هم میتونه باشه

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
عزیزم من ک نگفتم ک قدیمی ها زشتن میگم الان بخاطر مراقبت زیادو رسیدگی طبیعیه ک دخترا زیبا تر برسن نمی ...

من اصلا اعصابم خورد نیست.. بحث اینجاست دهه 80 ها ندارم حالیشون نیست.. مثال خواهر خودم هربار دوستاش رو مهمون میکرد کافه 500 تومن خرج میشد مادرم میگف ندارم ی شری راه مینداخت ک نگو.. پدرومادرا رو درک کنید توروخذا اونا خ گناه دارن.. همین

عزیزم من ک نگفتم ک قدیمی ها زشتن میگم الان بخاطر مراقبت زیادو رسیدگی طبیعیه ک دخترا زیبا تر برسن نمی ...

موافقم بستگی به سختی زندگی هم داره بعضیا اینقدر غصه دارن کارشون گریه است من خودم تجربش دارم قیافه یه سرباز از جنگ برگشته میشه ادم . ادمای شاد صورتای براق تر و شاداب تری دارن.

قلب زبون نفهمی دارمتمام مدت درگیر کسیِ که نیست اینجا قلبا زود می شکنه 💔🫂
من اصلا اعصابم خورد نیست.. بحث اینجاست دهه 80 ها ندارم حالیشون نیست.. مثال خواهر خودم هربار دوستاش ر ...

عزیزم بهت ن حق میدم ولی اگر منطقی باشی باید بدونی ک پدر و مادر وظیفه شونه ک تا18سالگی ،بچشون و ساپورت کنن، بنظرم بهش ماهیانه بدین خودش کنترل کنه اینطوری فشاری هم نیست خودشه و خودش

عزیزم بهت ن حق میدم ولی اگر منطقی باشی باید بدونی ک پدر و مادر وظیفه شونه ک تا18سالگی ،بچشون و ساپور ...

وظایفشونه درست... وظیفه خوراک پوشاک و هزینه تحصیل.. نه خرج دوستان و رفیق ها.. نه خرج کافه.. تفریح بایذ بره بله اما با خانواده نه با بچه مردم