2777
2789

من عقدم خونه ی یه اقای روحانی خیلی خیلی خیلی ادم حسابی بود 

ما سفره عقدم نداشتیم یه قرآن سفید بود و حلقه هامون کنارش

زمین اتاق موکت بود، دورش پشتی 

وسط اتاق یه ظرف میوه بود و یه ظرف شیرینی 

و فقط خانواده هامون بودن

دو ساعت اونجا بودیم، موقع عقد خیلی دعا کردم 

با صبر و حوصله و ارامش 

نصیحتمون کردن

در کل امیدوارم ایشون واسه بچه ام هم زنده باشن خیلی تجربه ی خوبی بود

چون لحظه ی عقد دعا مستجاب میشه خیلی خوشحالم که مهلت داشتم برای دعا کردن ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز نیمه شعبان بود یه پسرکوچولو توخیابون شیرینی اورد برامون توماشین گف مبارک باشه😍😍

وای چ قشنگگگگگگگ

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
بیادماندنی ترین خاطرمون برای اولین قرارمون بود که گشت دنبالمون کرد😅

وای یبار ما نامزد بودیم یعنی عقد نبودیم تودوران کروناهم میخواستیم بریم بیرون اون موقه پلیس بین مسیرای استانی میموند که اجازه رفتو امد نده نگهمون داشت گف چه نسبتی باهم دارید نامزدم گف خانوممه دیگه بعد گف شناسنامه منم پرو میگفتم بله شناسنامم داریم حالا اصلا همراهمون نبود خانوادم نمیدونستن رفتیم بیرون😂😂

روز عروسی بدون صبحانه رفته بودم آرایشگاه

بهش پیام دادم برام آبمیوه با نی و یه کیک بگیر اومدنی..

وقتی اومد دنبالم دیدم رانی بدون نی و کلی چیپس خریده😅😅😭😅😅😅😅😅

اتوبان زده بودیم کنار چیپس می خوردیم خیلی خوش گذشت

رویای من استقلال مالی و رسیدن به درآمده

روز عقدم که بهترین روز عمرم بود حسم و هم فقط کسایی میتونن درک کنن که بعد از یه عالمه دوندگی بهم رسیدن....

اما خاطره ی طنزی که داشت رسم نبات تو شور‌ت گذاشتنمون بود که بعدها فهمیدم برای نی نی سایتی ها عجیبه 😂😂😂هرچند خودمم اون روز برام عجیب بود

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

روز عقدمون برف میومد 

قبل عقد در محضر پام لیز خورد نزدیک بود بیافتم دو دستی چسبیدم بهش اونم منو بغل کرد از خداخواسته...

همه هم هاج و واج داشتن نگامون میکردن!

یهو یادمون اومد هنوز باهم محرم نیستیم مثه برق گرفته ها از هم جدا شدیم 

قیافه مادرم اون موقع دیدنی بود

میخواست منو خفه کنه 😆😆😆

دوستتون دارم 💕

ما عقدیم دیروز کسی خونمون نبود یواشکی دوتایی رفتیم حموم و کف بازی کردیم خیلی خوش گذشت🤦🏻‍♀️😂😂

انشالله خوشبخت شی ، منو شوهر بیچارم به لطف مامانامون بدترین دوران عقدو داشتیم 

چه خاطره ای بهتر ازینکه موفق شدم تبدیلش کنم به شوهر😂😂😂

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂