2777
2789

دیدین خطبه عقد میخونن میگن خانوم فلانی ایا وکیلم شما را با مهریه فلا فلان ب عقد فلانی در بیاورم

وکیله ک گقت اقای فلانی ایا وکیلم یه مکس کرد شوهرم گفت با احازه بزرگترای مجلس😂😂😂😂😂 عاقد هم کم نیاورد ادامشو گقت مجلس رقت رو هوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز عروسیم خیلیییی خوش گذشت

موقع عکاسی شوهرم با ۱۲۰ کیلو وزن رفته بود رو مجسمه شیر باغ نشسته بود میگفت از همه زوایا از من عکس بگیرید

انقدر خوش گذشت عکاسمون دوست شد باهامون 

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥

پریود شدم

بعد تالار خودم نشستم پشت فرمون ماشینا کلی ذوق میکردن از اینکه عروس و میدیدن پشت فرمون 

بعدم تنهایی من و شوهرم رفتیم شام بیرون شهر با همون لباسا 

آخه تالار فقط عصرانه بود 

تا شب چرخیدیم و له اومدیم خوابیدیم

@muzic_fun_show در روبیکا

روز عقد ،جلوی میز ظرف موز بود،بعد از عقد مامانم گفت به داماد موز تعارف کن،به شوهرم گفتم موز میخوری،تو چشم زل زد گفت نه من یه چیز دیگه میخورم😐،فک کن ده دقیقه نبود عقد کرده بودیم،بعد الان که بهش میگم میگه بابا به ولله منظورم ناهار بود ،میگم آره جون عمت( عمه نداره)🤣

مادر بزرگمون مشترک بود شوهرم خیلی دوست داشت نذر کرده بود زنش بده باهاش سوار ماشین  عروسش بشه 

خلاصه بعد محضر مادربزرگم و چند نفر دیگه سوار  ماشین عروس شدن برا من جا نشد با خواهر و شوهر خواهرم رفتیم خونه 

چندین سال بعد فهمیدن چیکار کردند ازم خواستن به هیچ کس نگم ۲۰ سال میگذره برای همه تعریف کردم 

چن روز از عقدمون گذشته بود که تو اتاقش داشتیم کتاب بیشعوری رو میخوندیم 

یه جمله ای بود در مورد بوسیدن همدیگه انسانها اون لحظه ی بوسه نیم ثانیه ای تا الان از ذهنم بیرون نرفته

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق