h98ـarash مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1387 عنوان کدوم یکی بابا بزرگ تون براتون عزیزتره | مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 28 پست اول صبحی چرا پدر بزرگ تو ذهنم میچرخه برای خودمم عجیبه!!! اما حالا که اومدین بگین ببینم ، کدوم پدر بزرگتونو بیشتر دوست داشتین یا دارین و اسمش چیه؟!چند وقت یک بار میری دیدنش .هستن یا رفتن . دلت برای تنگ شده یا نشده.! هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.! 1404/08/08 | 05:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1387 خیلی بچه بودم که فوت شدن جفتشون 🥺 هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
تفنچی عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 2606 پدر پدرم رو ندیدمپدر مادرم هم فوت شده،کوچولو بودم دوسش داشتم،الان حسی ندارم بهش
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1387 پدر بابام سال ۷۸ فوت کرد. ۴۰ سال هشت تا بچه رو بزرگ کرد بدون زن چون همسرش تو جوونی فوت کرد. اینقدر و ... الهییییی🥺 هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1387 هردو پدر پدرم فوت شدن و تو کشور غریب خاک شده کسی نبوده بیارتش، پدر خودم اون موقع ۷سالش بوده خدا رحمت ... خدا بیامرزتش هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
آندیاایران عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 13961 پدر مادریم رو وقتی ۴ سالم بود از دست دادمپدر پدریم رو وقتی ۲۶ سالم شد برای جفتشون دلم تنگه ☹️🥺😭 عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1387 پدربزرگ پدریم قبل از بدنیا اومدن من فوت شدن پدربزرگ مادری هم کوچک بودم که فوت شدن یه کمی یادم میاد آهان. هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1387 ممنونم عزیزم خواهش میکنم هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
zahra187695 عضویت: 1404/03/16 تعداد پست: 921 میبینینش گاهی؟ ایشون هم 3 سال پیش فوت کردن متاسفانه ماه بودن و هر هفته میدیمشون در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1387 پدر مادریم رو وقتی ۴ سالم بود از دست دادمپدر پدریم رو وقتی ۲۶ سالم شد برای جفتشون دلم تنگه ☹️🥺😭 🥺 هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1387 ایشون هم 3 سال پیش فوت کردن متاسفانه ماه بودن و هر هفته میدیمشون هعی🥺 هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!
atfe84 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 235 پدر بابام ندیدم وقتی نوزاد بودم فوت کرده حسی ندارم ولی پدر مادریم خیلی برام عزیزه قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️
h98ـarash مدیر استارتر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 1387 من پدر مادرمم برام عزیز نیستن چه برسه پدر مادرشون هی روزگار هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست. هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!