2777
2789
عنوان

کدوم یکی بابا بزرگ تون براتون عزیزتره

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر بابام سال ۷۸ فوت کرد. ۴۰ سال هشت تا بچه رو بزرگ کرد بدون زن چون همسرش تو جوونی فوت کرد. اینقدر و ...

الهییییی🥺

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

هردو پدر پدرم فوت شدن و تو کشور غریب خاک شده کسی نبوده بیارتش، پدر خودم اون موقع ۷سالش بوده خدا رحمت ...

خدا بیامرزتش

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

پدر مادریم رو وقتی ۴ سالم بود از دست دادم

پدر پدریم رو وقتی ۲۶ سالم شد 

برای جفتشون دلم تنگه ☹️🥺😭

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

پدربزرگ پدریم قبل از بدنیا اومدن من فوت شدن پدربزرگ مادری هم کوچک بودم که فوت شدن یه کمی یادم میاد

آهان.

پدر مادریم رو وقتی ۴ سالم بود از دست دادمپدر پدریم رو وقتی ۲۶ سالم شد برای جفتشون دلم تنگه ☹️🥺😭

🥺

ایشون هم 3 سال پیش فوت کردن متاسفانه ماه بودن و هر هفته میدیمشون

هعی🥺 

پدر  بابام ندیدم وقتی نوزاد بودم فوت کرده حسی ندارم ولی پدر مادریم خیلی برام عزیزه

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️ 

من پدر مادرمم برام عزیز نیستن چه برسه پدر مادرشون

هی روزگار