2777
2789

من با فامیل ازدواج کردم مادرشوهرم ۲ تا پسر یه دختر داره که ازدواج کرده و دوره 

از قضا مادر شوهرم اینا قبلا تو خوده مرکز تهران زندگی میکردن اما چون خونه ها گرون شد اومدن اطراف تهران و تو محله ما خونه گرفتن.

خانواده پدر شوهرمم یکم مذهبی طورن برادرشوهرمم نوجوان هستش اما قد بلند  و چهارشونس و بچه مچه نیست.

خانواده پدرشوهرمم هی ر به ر هر مراسمی که میشه میرن سمت اسلامشهر چون اونجا هم دوست و فامیل زیاد داریم خدانکنه مراسم کوچیک چه میلاد چه جشن چه شهادت چه عذا همش اونجا میرن و از محله ما تا اونجا یک و نیم ساعت راه هست با ماشین.بادشم که میرن یک شب دو شب نمیمونن به راحتی ۴ شب میمونن حالا چرا اینارو گفتم چون برادر شوهرم ترسو هستش و همش وقتی مادر پدرش نباشن میان خونه ما

و من خسته شدم چیکار کنم راه حل بدین ترو خدا.با احترام بگید کمکم کنید خسته میشم همش جلوش لباس پوشیده تنمه.

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ۲ تا بچه کوچیک اونم ناز و اداش زیاده الان وضع مالیمم اصلا اوکی نیست اونم فقط سفارش میده اینو میخورم اونو نمیحورم

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

وقتی اون میاد تو هم جمع کن برو خونه بابات یه دوبار که بری دیگه نمیاد بعدشم باهاش سرد رفتار کن یه جوری بگو اونم بشنوه که خوشت نمیاد بیاد اگه در ماه بیشتر از دو دفعه بیاد حق داری ناراحت بشی به مادرشوهرتم بگو من حوصله ندارم بخوام هی بچتو جمع کنم هرجا میری بچتم با خودت ببر

با ۲ تا بچه کوچیک اونم ناز و اداش زیاده الان وضع مالیمم اصلا اوکی نیست اونم فقط سفارش میده اینو میخو ...

ینی واقعا ازش میپرسی چی میخوری برات درس کنم؟😂 بیکاریا . هرچی خودتون خوردید درس کن اونم باید بخوره . مگه مهمونه 

لطفا لایکم نکنید ممنون میشم 🙏🏻

به شوهرت باید بگی یه جوری بگه به برادرش که هی دم دقیقه پا نشه بیاد.شما اذیت میشی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده