2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه منم یه سوال دارن چون رشته ام حسابداری نیس اصلا اطلاع ندارم واجب

سازمان حسابرسی چطور جایی برای کار؟

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
سلام من ارشد حسابداری ام بپرس

ببین من باید بودجه ی فروش رو به دست بیارم . فرمولشو بلدم اما تعداد فروش رو نداده فقط یه جا  گفته : مدیر انتظار دارد که موجودی کالای ساخته شده پایان سال معادل ۳۰ درصد مقدار فروش پیش بینی شده باشد . ..... بقیه چیز های دیگست . نمبدونم چکار کنم گیر افتادم هر چی دارم تلاش میکنم نمیدونم 

بااجازه منم یه سوال دارن چون رشته ام حسابداری نیس اصلا اطلاع ندارم واجب سازمان حسابرسی چطور جایی بر ...

یه ارگان دولتیه دیگه

حسابرسی با حسابداری خیلی تفاوت داره و خیلی سختتره

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
ارشد حسابداری سخته؟  من مدیریت پیام نور خوندم میخوام دوباره ارشد حسابداری پیام نور بخونم خیلی ...

به نظرم میتونی نه سخت نیست البته من لیسانسمم حسابداریه

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰
سلام من ارشد حسابداری ام بپرس

تصویر سوالشو گذاشتم میتونی کمکم کنی برای حلش؟ الان بودجه ی فروش رو میخوام به دست بیارم گیر افتادم و بودجه ی تولید برحسب مقدار میخوام به دست بیارم باز هم چون تعداد فروش نیست نمیتونم به دست بیارم