2777
2789
عنوان

زندگی با مادر شوهر پیرم

1067 بازدید | 24 پست

سلام خانم ها من قبل ازدواج شوهرم ازم خواست ک پیش مادرش زندگی کنیم منم چون خیلی دوسش داشتم قبول کردم اما بعد ازدواج پشیمونم اخه اذیت میشم بی احترامی میبینم شوهرمم میگه نمیتونه مادرشو ول کنه کی ازش نگهداری میکنه اگه سکته کرد مرد اونوقت چی منم بگم چی دیگه من خودم خیلی ادم ساکت و ارومی هستم زیاد حرف نمیزنم همه منو ادم ساکت و مهربونی توصیف میکنن ولی مادر شوهرم اخلاق تندی داره دلم میخواد مستقل بشم ارامش داشته باشم ولی حالا ک شوهرم این حرف هارو زده اگه ما بریم مادرش ی چیزیش بشه منو مقصر میدونه چی کار کنم حتی میگه خانوادش هم همینو فکر میکنن اخه خانوادش عقیده دارن پسر کوچیک خانواده باید از مادرش نگهداری کنه 

اون از اول بهت گفته بود

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون از اول گفته بود باید بسوزی وبسازی .یا دوطبقه خونه بگیرید 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
چون از اول گفته بود باید بسوزی وبسازی .یا دوطبقه خونه بگیرید 

خونه هامون تو ی ساختمون هست دو واحد مجزا ولی بازم دخالت میکنه بی احترامی میکنه شوهرمم میگه مادرم دیگه پیره باید ب دل نگیری 

خونه هامون تو ی ساختمون هست دو واحد مجزا ولی بازم دخالت میکنه بی احترامی میکنه شوهرمم میگه مادرم دیگ ...

پس دیگ داری بهونه میکنی محلش نده بابا فک کردم تو یه واحدیت 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
بگو باید نوبتی پیش همه بچه هاش باشه  نمیشه که فقط من اذیت بشم .هفته ای بفرستش خونه بچهای دیگه ...

نمیره جای میگه پسر کوچیکم باید ازم نگهداری کنه اخه شوهرم نگفته بود باید ازش نگهداری کنی گفت میخوام پیش مادرم زندگی کنم و خونم هم جداست منم قبول کردم اخه میگفتم من ک خوبم خوش اخلاقم کسی اذیتم نمیکنه

اره از ی طرف دلم میخواد جدا باشیم از ی طرف عذاب وجدان میگرتن

مادر شوهر منم با ما زندگی می‌کرد ولی خیلی اذیت می‌کرد همه فامیل حتی بچه هاش هم می‌دونستن اخلاق مادر شوهرم بده،ما هم بعد از سیزده سال جدا شدیم ولی ما تو ی واحد بودیم،درست ۴ ماه از رفتن ما افتاد وپاش شکست دردسرش بیشتر شد برام ،دوباره اوردیم پیش خودمون دختر وپسر دیگش قبول نمیکردن مراقبش باشن

نمیره جای میگه پسر کوچیکم باید ازم نگهداری کنه اخه شوهرم نگفته بود باید ازش نگهداری کنی گفت میخوام پ ...

منم شرایط تو رو داشتم البته پدرشوهرم پیشم بود .منم اول قبول کردم 

اما بعدش دیدم خییلی سخته ب شوهرم گفتم نگفته بودی پدرت ب همه چی کار داره و گیر میده  

من اینجوری اذیتم .باید بقیه بچه هاشم اذیت بشن .پدر تو تنها ک نیست 

💔🖤
نمیره جای میگه پسر کوچیکم باید ازم نگهداری کنه اخه شوهرم نگفته بود باید ازش نگهداری کنی گفت میخوام پ ...

شوهر منم پسر کوچیک بود .اما خیلی اذیت میکرد منم تحمل نداشتم 

💔🖤