2777
2789

وای داغ دلم تازه شد دوروزه کارم گریه اس منم چندتا لک سفید خیلی کوچیک دو دستم افتاده همش میگم پیسیه دکترم رفتم استرس تمام وجودمو گرفته 

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای داغ دلم تازه شد دوروزه کارم گریه اس منم چندتا لک سفید خیلی کوچیک دو دستم افتاده همش میگم پیسیه د ...

منم حاالم بهتر از تو نیست نمیتونم هم گریه کنم بخاطره همسرم

خداوندا مراقبه پسرم باش
کسی هست درمان شده یاشه؟؟

از صبح کل گوگلو سایتارو سرچ کردم یه عده درمان شدن یه عده ام گفتن درمان نداره اما دکترم به من گفت درمان نداره پیسی

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
وا😶

وا نداره عزیزم اگه کل بدنو صورتم پر شه چه خاکی تو سرم بکنم

منم حاالم بهتر از تو نیست نمیتونم هم گریه کنم بخاطره همسرم

من الان که تاپیکو دیدم باز گریم گرفت از بس استرس دارم اخرش کار دستم دادم خدا رحم کنه پیسی نباشه

از صبح کل گوگلو سایتارو سرچ کردم یه عده درمان شدن یه عده ام گفتن درمان نداره اما دکترم به من گفت درم ...

دکتر با اطمینان گفت میره نمیدونم دیگه

خداوندا مراقبه پسرم باش
من الان که تاپیکو دیدم باز گریم گرفت از بس استرس دارم اخرش کار دستم دادم خدا رحم کنه پیسی نباشه

من همین جوریش کلی بدبختی دارم اینم مشکله جدیدم

خداوندا مراقبه پسرم باش