2777
2789

چقدر بخاطرت درد کشیدم

چقدر وقتمو تو مطب های دکتر گذروندم

چقدر سوزن سونو قرص دارو....

چقدر دوس داشتم بی بی گولدداشته باشیم

ولی تو چیکار کردی منو به یه پیرزن فروختی

هراشکی که بخاطرت میریزم وریختم ایشاالله بشه گره های زندگیت همونموق که نمیدونی از درخوردی یا دیوار منو یادت بیــار.....  

نــور شدم،‌واسـه خودم تـو هـر تــاریکی :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا لعنتش کنه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرسیدند : چگونه میان شلوغی اورا یافتی ؟                              گفت :کدام شلوغی؟                                                           من غیر از او کسی را ندیدم ….🥺♥️🫂
چجوری فهمیدی خدا لعنتش کنه

همه چیو میدونستم من فقط منتظر یه شرایط خوب بودم که به خونوادم بگم طلاقمو ازش بگیرن فقط نمیدونستم طرف پیره صداشو که شنیده بودم فکرمیکردم از منم جونتره

اسی خاک تو سر شوهرت کنن خاااااااک قصدشون ازدواجه؟؟ شوهرت پشیمون نیست از رفتنت؟؟

بروتاپیک های قبلمو بخون قششششنگ توضیح دادم. باپیرزنه داره زندگی میکنه. همون چندماه پیش بهم گفت بیارضایت بده برم زن دوم بگیرم منم گفتم گمشو بابا مگه من لنگ توام....پیرزنه گفت حاملست.....

بروتاپیک های قبلمو بخون قششششنگ توضیح دادم. باپیرزنه داره زندگی میکنه. همون چندماه پیش بهم گفت بیارض ...

الان میرم میخونم  عزیزم خودتو ناراحت نکن تو جوونی و انشالله یکی که لیاقتت رو داشته باشه بیاد سراغت